Bilder :D


 Shorts Gina Tricot

 Skor Din Sko


Shopping :P

Idag va ja som sagt o shoppade. Ja shoppade me Elin o Elina. Det va kul. Vi slutade efter lunch så vi åkte på direkten efter skolan. Ja kan inte lägga in bilder just nu men ja kanske lägger in imorrn. Men ja köpte iaf ett par svarta shorts från Gina Tricot, en smink borttagning från H&M o ett par gråa skor från dinsko.
Puss hejdå <3

heeej

Idag hade vi hemstudiedag så vi skulle va lediga o göra skol uppgifter hemma. Ja va redan klar så ja o Elin sov hos Elina. Vi hade jätte roligt. Imorrn så slutar vi efter lunch så då ska ja, Elin o Elina åka o shoppa lite...
På torsdag e de valborgmässoafton så då ska ja gå till elden i uttran. Ska möta Alice o nåra till där :P
På fredag e man ju ledig men ja har inte planerat nåt än. Får se va de blir.
Puss hejdå <3


             Haha Elina, ja o Elin <3

Nu e helgen slut :(

Heej nu är som sagt helgen slut o imorrn börjar skolan. Men måndagar är rätt så bra dagar för då slutar vi tidigt. Men men man vill ju alltid ha helg såklart. Ja vet inte va ja ska göra imorrn ska nog till stallet med Elin efter skolan. O juste den här veckan är de en kort vecka för man e ju ledig på fredag o vi har halv studiedag på onsdag. Nice nice.
Men nu ska ja nog ta ett varmt skönt bad.
Puss hejdå <3

heeej

Idag skulle ja som sagt ha varit me Alice men hon blev magsjuk så de gick inte. De va tråkigt men men ja får väl hitta på nåt annat. Ja ska grilla me familjen iaf. Aja men ja ska gå nu.
Puss hejdå <3


                          
Ja o Alice för 1 år sen tror ja <3

Heej igen :P

Idag var ja me elina o elin. Vi gick o köpte ben & jerry`s o munkar haha.
Här kmr lite bilder haaha :

   


Fredaag :P

Heej heej
Idag e de fredag äntligen. Ja har en jätte bra dag i dag för vi börjar halv 10 i skolan o slutar typ 2 tror ja. När ja börjar halv 10 har ja spanska prov. Usch men ja tror att de går bra hoppas de. Efter skolan ska ja nog vara me Elin o Elina. De ska bli kul kul. Imorrn ska ja vara me Alice <3 De ska också bli kul.
Men nu måste ja gå å klä mig, äta frukost o sminka mig för ja ska gå 9 me Elin.
Puss hejdå

...

Heej :)
Idag slutade vi tidigare för att vi fick en hemuppgift i stället. Vi sluatde halv 2. Nice nice. Men de var en uppgift som man typ skulle prata me sin mormor, farmor, morfar elr farfar. Så jag åkte hem till min mormor o fick god bakelse :P De var mumms. Ja kom typ nyss hem.
Nu ska ja titta på tv.
Puss hejdå <3


Tisdag :P

Heeej
Idag var jag i skolan o efter skolan var jag i stallet me Elina o Elin. Det var kul. När jag kom hem så hade mamma hämtat min skinjacka som jag hade beställt. Jag hade också beställt en bikini som jag ska ha när jag åker till Grekland i vår. Jag längtar redan.
Men nu måste jag plugga spanska har spanska prov på fredag (tror jag att det var)
Puss hejdå <3

 

( Lite dålig bild men men :P )

Helgen :P

Heej i fredags var ja me elin o elina vi var typ hemma hos elin o hade roligt :P o igår sov ja o elina o madde hos elin för hon fyllde år i torsdags o kom hem idag. Det var roligt. Idag har ja inte gjort så mkt. Ja var i stallet lite men inte mkt mer. Jaja men imorrn e de skola. Helgen är så kort ja vill ha längre helg. Men men nu ska ja nog titta på tv.

Puss hejdå <3


heejsan <3

Jag kom nyss typ hem från landet. Jag har varit där hela helgen så jag har inte kunna skriva något. Men nu kan jag skriva. I torsdags åkte jag till landet och kom hem idag. I lördags kom Felicia. Det var roligt för jag har typ inte träffat Felicia på typ ett år. Vi hade tänkt och bada i sjön och basta men vi glömde det för vi satt o tittade på tv. I lördags var det påskafton. Jag fick massa godis haha :P
Men nu ska jag gå.
Kram hejdå <3

Sommar 2007 Jag o Felicia


 


Tisdag :P

Heej idag har jag varit i globen o shoppat me min snälla mormor. De var kul.
Här e några bilder. Orkar inte ta kort på allt.
Hejdå <3

 Sminknäsesär 29,50 kr H&M

 Örhängen 39,50 kr Indiska

 Halsband 49,50 kr H&M

.

heeej ja har inte skrivit på länge men nu ska ja skriva.
I fredags var ja me Elina och gjorde hemstudieuppgiften. Efter de tog vi en promenad till ica i solen o köpte glass. De var jätte varmt o skönt. Sen på kvällen tittade vi på film o åt godis. Efter de så sov ja hos Elina o vi var tvunga att gå up tidigt för ja skulle rida o elina skulle in till stan. O igår va ja me Alice vi fixade våra naglar fina o va me Alice granne Anton.
Ja måste gå nu.
Kramar.

                  

              

          

RSS 2.0