Mina fina naglar :)

Ja, jag glömde berätta om min fina naglar som Felicia gjorde för typ en och en halv vecka sen eller något, dom är fortfarande kvar. Fast dom börjar försvinna men ändå. En och en halv vecka sen liksom. Aja nu måste jag gå. Ha det så bra :)
/ Agnes <3

Landet :)

Ja, nu är jag här på landet. Felicia åkte hem idag och kommer tillbaka imorgon. Jag har typ inget att göra. Jag åker nog hem på lördag. Saknar Alice hon har typ varit på öland jääätte länge. Men jag tror hon kommer hem snart :)
Aja men nu måste jag gå och ta hand om hunden. Jag är ju fortfarande hundvakt :P
/ Agnes


Drar till landet, kommer hem om typ en vecka :)

/ Agnes <3


Hundvakt :)

Ja, nu är jag hundvakt och jag ska vara det i en vecka tror jag. Det är kul. Imorgon åker vi till landet. Vi kommer nog vara där i en vecka antar jag.
Nu måste jag gå och ta hand om hunden.
Hugs Agnes <3


Min nya mobil :)

Idag var jag på grönan med min faster. Det var kul. Jag tog många lotter men vann jag något? NEJ.
Aja man kan ju inte vinna hela tiden. När jag kom hem hade min nya mobil kommit :) Det är en Nokia Xpress Music 5800. Får jag se om den är bra. Den har nog laddat klart efter att jag har ätit. Jag har typ inte ätit än haha. Men jag har inte varit hungrig. Aja men nu måste jag äta :)
Hugs Agnes <3

 

Shopping :)

Idag var jag med min faster och shoppade. Jag köpte ett par fina vita skor. Imorgon ska jag nog till gröna.
Men nu ska jag fortsätta titta på Ghost Wisperer.
Hugs Agnes <3




Nu har mina saker från Ellos har kommit :)



Hemma igen :)

Nu är jag hemma igen från landet. Jag kom hem igår kväll. idag ska jag nog inte göra något specillt bara vara hemma. Nu i veckan ska jag nog till Grönan.
Hugs Agnes.

Det är såå skönt att ha sommarlov :)

Förlåt att jag inte bloggat på så länge men jag är på mitt landställe som ligger på Vätö. Elin åkte med som sagt. Men hon åkte hem i söndags.Så nu är jag och felicia här.   Lägger kankse in lite bilder om jag har tid. Jag får se. Idag var vi och såg på bio och tittade lite i affärer i Norrtälje. Jag åker nog hem härifrån i helgen.
Hugs Agnes <3

Vätö :)

Idag åker jag till Vätö med Elin. Får se om vi bloggar något där.
Hugs Agnes <3


Dagens bilder :

 
Tröjan och väskan jag köpte :)

 
Haha när vi sa att vi ville ha 2 kulor var fick vi typ 6 kulor var :D

Shoppingdag med Elin :)

Ja, jag kom hem för en stund sen från stan. Jag och Elin har varit och shoppat lite. Jag hittade det jag behövde en liten väska. Sen köpte jag en tröja också :P Imorgon ska jag åka till landet med Elin. Ska bli roligt.
Men nu ska jag gå och äta. Jag lägger in bilder efter maten :P
Hugs Agnes <3

Hemma igen :)

Ja nu är jag hemma igen från landet. Jag kom hem igår kväll. Då gick jag hem till Elin och var där ett tag. Idag ska jag inte göra något specilt tror jag bara var hemma och mysa. På torsdag kommer Mikaela hit <3 Det var så längesen så det ska bli jätte roligt. Hoppas det blir bra väder så man kan bada då :) 
Sen åker jag nog upp till landet igen tror jag.
Hugs Agnes <3


Åker till landet idag :)

Ja, idag åker jag till landet och ska vara där typ en vecka. Jag får se om jag bloggar något. Jag ska mest bara sola och bada.  Aja men nu måste jag packa.
Hugs Agnes <3


RSS 2.0