Måndag 31 Maj

Hej hej!
Nu sitter jag hemma i soffan och glor lite på tv haha. Men ska nog snart åka till stallet tror jag. Skoldagen var helt okej. Vi tränade typ bara på showen. Så det var ganska skönt att slippa lektionerna. Men men nu ska jag inte tråka ut er. Hörs ;)

Tänkte vara lite duktig nu :)

Tja!
Kom hem för nån timme sen. Kändes lite onödigt att vara där i skolan för det var bara Elina och jag från våran grupp där. Eller okej vi är bara 3 men Isabell kom inte och då kunde inte vi köra. Så jag satt typ bara och kollade på showen och föjde med och åt pizza :P haha
Men men. Tänkte faktiskt kanske ut och springa snart. Känner att jag behöver börja med det för min kondition är inte bra. Usch.
Aja får se om jag gör det. Puss


Hihi körde på fläta idag :) Vad tycker ni?

Såå bra!

Ni som kollade på eurovision song contest igår. Så ni belgien? Såå bra tycker jag. Sökte honom på Youtube och fick fram en till bra låt av honom.



Tom Dice - Me and my guitar (eurovision song contest 2010)


Tom Dice - To late

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Vaknade för en timme sen och gav mamma frukost på sängen. Det är ju faktiskt morsdag idag. Har ni gjort/ ska göra nåt för eran mamma?
Jag ska iaf kanske till skolan idag. Jag vet att det låter konstigt med skola på en söndag men vi håller på och träna för en show i skolan. Därför måste vi träna lite på helgen också men men. Annars vet jag inte vad jag ska göra.
Men vi hörs. Puss ;)

Bloggar senare :)

Har kommit hem från Alice nu men jag hinner inte blogga för jag ska till kusinen. Vi ska grilla och fira hennes killes födelsedag. Men vi hörs ikväll när jag kommer hem. Puss så länge ;)

Nu blir det åka till Alice :)

Nu ska jag snart ta mig in till stan och vara med Alice. Sover där så det blir uppdatering imorgon tror jag. För Alice har ingen data just nu. Men vi höres ;) Puss <3


Haha gammal bild men iaf :)

Haft en bra dag idag :P

Tja!
Nu har jag kommit hem igen. Vi började 9 idag och slutade 11, så j*vla nice. Då åkte jag och en massa folk och badade. Ganska kallt men kul ändå. Sen åkte vi hem till Nicholas och kollade på film och hade mysigt. Sen gick jätte många hem och då gick vi och köpte glass. Sen satt jag, Lisa, Nicholas och Fabbe och snacka. Och nu sitter jag och äter nudlar. Hihi. Nu fick ni veta vilken bra dag jag har haft.
Vi hörs, puss <3


haha nån bild jag tog nyss :P

Lovat att börja blogga mer :)

Heej på er!
Nu har jag lovat Alice att jag ska börja blogg mer. Får se om det blir så haha. Nej men ska faktiskt försöka blogga mer. Just nu sitter jag och kollar på tv. Imorgon är det skola men det är en jätte nice dag för vi börjar 9 och slutar 20 över 11. Så det är riktigt skönt.
Men men vi hörs. Puss <3


Måndag 24 maj

Hej hej!
Var nån dag sen jag bloggade nu. Skulle blogga igår men jag hann inte för vi hade släkten här och firade min pappa som fyllde år. Sen när alla åkt hem köpte vi och kusinen, hennes kille och deras son pizza. Eller ja jag tog kebab men men.
Skol dagen idag var helt okej. Inget speicellt.
Men nu ska jag inte tråka ut er. Puss <3


Hahaha bjuder på mig själv iaf :P

Köpt godis :P

Tja!
Nyss gick jag och möte min lillebror och pappa vid filmkedjan och köpte godis. Tjockis som man är haha. Nej men jag gick ju faktiskt dit hihi. Aja nu ska jag göra nåt annat.
Puss <3

Bjuder på 2 bilder också haha ;)




Haha som sagt bjuder på dom :)

Red Arabella igår :)

Tja på er!
Var nån dag sen jag skrev nu. Igår efter skolan var jag i stallet och red Arabella. Vi skulle rida ut men det var så mycket mygg så hästarna tyckte det var lite jobbigt och så. Så vi red inne ist. Det gick ganska bra. Första gången jag red Arabella och hon var ganska rolig. Ska snart åka till stallet igen för idag är det skötarmöte så jag måste.
Aja men vi hörs :)
Slänger kanske in en bild senare :)

Dagens bild:



Nån bild jag tog i skolan idag :P

Grattis på födelsedagen Pappa!

.

Dagens facelook och outfit :)

haha ignore my face :P

Nu ska jag ut i solen!

Nu har jag kommit hem från skolan. Det var en ganska bra dag idag. Men vädret är ju helt perfekt. Älskar det. Så nu ska jag ut i solen och BLI BRUN. Hihi.
Puss på er <3

Är på landet :)

Tja på er!
Tänkte att jag ska börja uppdatera lite när jag har nåt kul att säga hihi.
Men nu är jag på landet. Kom hit i fredagskväll och ska åka hem idag. Har inte gjort så mycket här för jag har varit lite sjuk men jag har solat och haft det bra. Igår var jag med min lillebror och hans 5 kompisar haha. Lite jobbigt men men. Blev typ värsta idolen för dom. Imorse när jag vaknade kom dom o ba Agnes Agnes Agnes. Haha aja men nu ska jag nog hjälpa till och städa lite och packa så vi kommer hem nån gång.
Puss <3

Jag just nu med mina ny målade naglar :P hihi

Förlåt! (bloggpaus)

Förlåt för att jag inte bloggat på några dagar men jag har inte haft lust att blogga. Vet inte varför för jag gillar att blogga. Men men nu har jag kommit fram till att jag ska ha en bloggpaus. Kanske inte blir så länge får se.
Men vi hörs nog säkert snart <3 Puss på er!

RSS 2.0