Hemma igen :)

Nu är jag hemma igen från Elina. Jag kom hem för länge sen. Jag skulle åka till stallet men jag var så trött så jag gör det imorgon. Just nu gör jag typ inget speciellt. Tror att jag ska sätta mig framför tv:n en stund men jag ville bara säga att allt är bra med mig och ni får ha det så bra.

Tisdag

Nu har jag kommit hem från skolan. Det hände inte så mycket idag.  Snart ska jag åka hem till Elina för vi ska filma till en musik video som vi håller på med i skolan. Jag tror jag sover där också så vi hörs imorgon. Juste jag glömde säga att vi har studiedag imorgon så vi är lediga :)
Ha det så bra


Dagens Outfit o facelook

 
Dagens Outfit


Facelook

Sovmorgon

Ja idag har vi sovmorgon till 9. Vi skulle ha sovmorgon till 9.15 men så blev det inte. Idag händer väl inget speciellt tror jag, kanske åker till stallet efter skolan.
Men nu måste jag klä på mig. Lägger kanske in dagens outfit lite senare.
Ha det så bra
 

Måndag

Nu har jag kommit hem från skolan för en stund sen. Idag hade vi matteprov. Gick faktiskt mycket bättre än jag trodde att det skulle gå. Så det var bra. Sen hände väl inte så mycket mer. Ikväll ska jag nog inte göra något specillet tror jag. Får se. Me nu måste jag gå.
Ni får ha det så bra.


Här är kläderna jag köpte :)


 Lite dålig bild men här är det jag köpte. Jeans leggings, linne, stickad kofta och leopard skärp. Allt är från Gina Tricot :P

...

Nu har Alice precis åkt. Vi gick först till Ica o köpte ben&jerry. Den hette Phish food och var jätte god. Sen var vi hemma hos mig och bara chillade lite. Nu ska jag titta på tv.
Ni får ha det så bra

Söndag

Idag åkte jag och shoppade med mamma. Jag skulle bara köpa byxor men det blev lite mer haha. Efter det åkte jag till stallet o sköte om Lollipop.
Nu kommer Alice snart så jag måste byta om.
Ni får ha det så bra


Vad är det i påsen? Visar bilder på kläderna ikväll :)

Tröjan jag köpte idag :)

 JC 90 kr (rea)

Dagens Outfit lite sent :P


Lördagen :)

Igår sov jag ju hos elina. Efter att jag varit hos elina åkte jag till min lillebror Tobias hockey träning och kollade. När han var klar åkte vi till Solna Centrum och shoppade lite snabb. Jag köpte en tröja som det kommer bild på sen. Sen åkte jag och min mamma till mormor och nu har jag precis ätit pizza. Det blev ett litet kort inlägg om dagen.
Men ni får ha det så bra


Nu drar jag hem till Elina hörs imorrn :)


Äntligen fredag igen :)

Idag hände inte så mycket. Var i skolan och på eftermiddan så åkte vi på teater grejj. Vi kom försent så dom fick typ börja senare. Därför slutade vi senare än vad vi trodde.Efter skolan åkte jag till stallet och hade teori. Det gick bra vi gick igenom lite saker. Nu ska jag nog snart äta, hoppas jag för jag är hungrig.
Jaja men ni får ha det så bra


Ska ta ett varmt bad :P

Nu är jag hemma igen. Jag kom hem från stallet för typ en timme sen.
Imorgon ska vi på nån teater med skolan och efter det rider jag. Sen händer väl inget mer speciellt.
Nu ska jag nog ta ett varmt skönt bad :)
Ni får ha det så bra


Skolan :/

Just nu är jag i skolan och gör inte så mycket. Ska snart hem tror jag och efter det ska jag nog till stallet och sköta om Lollipop <3
Aja men nu måste jag gå
Ha det så bra

Onsdag

Idag slutade vi typ elva så jag och Elina gick till benevento o åt pizza. Sen gick vi hem till Elina lite och efter det åkte jag och mamma till sjukhuset, orkar inte berätta varför men det är inget alvarligt. Nu har jag precis kommit hem och gör inget speciellt. Aja men nu ska jag inte tråka ut er :P
Ni får ha det så bra

Ny design kommer snart

Jag ska fixa ny design för jag är trött på min gammla, jag vill byta lite. Så jag lägger in den här enkla så länge :)


Inte på blogg humör just nu :/

Efter skolan idag åkte jag och Elina in till centum en liten stund. Sen gick vi typ hem till mig och Elina lite. Orkar inte berätta så mycket för jag är inte på blogg humör men jag lägger in en bild på de jag köpte :)
Ha så de bra


Mina saker jag köpte... ínte mycket haha :)

 


Dagens Outfit :)


Nu har jag skit bråtom :)
Hörs sen

Sovmorgon :)

Ja, idag har jag sovmorgon till 9.15. Det är skönt. Efter skolan kanske jag och Elina ska ner till centrum. Men det här blev ett kort inlägg. Lägger in dagens outfit sen tror jag.
Men nu ska jag fixa mig.
Ha det så bra

Bio :)

Nu har jag kommit hem för en stund sen från bion. Vi såg på The ugly truth. Den var rolig men lite seg i början. Innan bion gick vi och shoppade eller shoppa o shoppa jag hade inga pengar men dom andra shoppade lite.
Imorgon börjar jag kvart över 9 så det kanske blir något inlägg på morgonen.
Men ni får ha det så bra.


Måste skynda mig :)

Vi fick sluta typ 2 timmar tidigare idag i skolan så jag gick hem hämta pengar och nu måste jag skynda mig för jag ska möta Alice och några till i stan. Först blir det nog lite shopping och sen lite senare blir det bio. Men nu måste jag åka.
Ha det så bra


Lägger in dagens Outfit också :)


Söndag.

Idag har jag varit i stallet en stund och sköt om min söta Lollipop <3 Just nu gör jag inte så mycket. Jag måste göra en uppgift som jag ska renskriva från i fredags men jag orkar inte. Men jag ska snart...
Imorgon blir det skolan igen. Men efter skolan ska jag på bio med Alice o hennes kompisar. Det blir kul. Vet inte vad vi ska se men det får jag veta imorgon :)
Men nu måste jag skriva uppgiften. Lägger kanske in några bilder från igår snart också.
Ni får ha det så bra.

Godnatt :)

Ja, nu har Alice åkt hem för en stund sen och nu ska jag kolla på film så jag säger godnatt nu :P

Min och Alice super goda smothie :)


Gör så här:
Blanda ner vanilj yougurt, mjölk, bannan och blåbär och mixa det i en mixer.
Enkelt och gott :P


Lördag :)

Japp idag är det lördag. Har inte gjort så mycket, varit med Alice <3 Vi har fixat naglarna och gjort smothie. Nu har vi nyss ätit och ska kolla på tv. Hinner inte skriva mer nu.
Men ni får ha det så bra <3

 


Träningsvärk?

Idag cyklade vi med klassen. Vi cyklade typ 3 och en halv mil tror jag. Det var skit jobbigt för det var uppförsbackar hela tiden. Vi cyklade först ner till grödinge och sen till lida och tillbaka till skolan. När jag kom till skolan fick jag cykla hem och klä på mig. När jag byt om och hellt i mig vatten så åkte jag och red. Jag fattar inte att jag orkade rida också. Men det gjorde jag. Jag fick välja sist och fick spirit. Det gick sådär, inte så jätte bra. Nu har jag precis duschat och ska snart äta.
Ni får ha det så bra <3


Lite suddig men men...


Torsdag.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag var hos tandläkaren på morgonen och sen åkte jag till skolan. Efter skolan åkte jag till stallet och var där en stund o sköte om Lollipop <3
Imorgon ska vi cykla med klassen. Vi ska typ cykla hela dan. Usch jag hatar att cykla. Jag kommer att ha träningsvärk från skoljoggen. Inte nog med det för direkt efter vi har cyklat ska jag rida. Undra hur det ska gå?... haha :) Aja nu ska jag titta på tv.
Ha det så bra <3

Ben&Jerry`s

Nu har jag kommit hem från Elina. Vi gick ner till Ica o köpte ben&jerry`s. Dom är så sjukt goda. Vi köpte chocolate fudge brownie. Sen gick vi hem till Elina. 
Imorgon skulle vi ha fått sovmorgon till 9 men mamma berättade att jag ska till tandläkaren. Så det blir ingen sovmorgon för mig. Aja nu måste jag gå.
Ni får ha det så bra.


Haha Elina :)

Mumms :P


Skoljoggen :/

Idag var det skoljoggen i skolan. Det gick inte så bra eller man skulle springa 2 varv runt spåret på 40 min. Jag och Elina sprang på 38 min så vi han precis. Vi var typ sist...haha. En kompis sa att om man sprang på 40 min så fick man vg så jag hoppas på det :) Men nu ska jag snart till Elina.
Ni får ha det så bra.

Får inte bli sjuk :/

Ja, jag får INTE bli sjuk. Jag vill inte. Imorgon är det skoljoggen och jag måste vara med för jag vill ha bra betyg, men jag är förkyld och har ont i halsen. Jag SKA springa imorgon iaf. Nu ska jag gå och dricka en kopp te och bli frisk.
Ha det så bra <3

Fixat naglarna :)


Bilder från grillningen igår :P




Grillning :)

Nina :P

Bästa helgen :)

Igår var Alice och Elina här hemma hos mig. Min föreldrar och brorsan var på landet så det var ff. Vi hade lite kul... Jag kanske lägger ut nån bild som ser okej ut sen.
I morse vakna vi typ skit tidigt. Vi vaknade typ 8. Sen åt vi tacos... haha.
För nårgra timmar sen grillade vi med Nina, Felix och Jonte. Det var kul fast grillningen blev sådär. Men men kalla korvar är också gott :)
Nu sitter jag och Alice i mitt rum och typ gör inget. Vi får hitta på nåt. Vi går nog och lägger oss snart, har inte sovigt mycket i natt.
Ha det så bra.


FREDAG :D

Idag efter skolan åkte jag och red. Jag valde sist och fick Sheila. Vi red ut och det gick sådär. Inte dåligt men inte jätte bra. Jag glömde skriva igår att skolfotot hade kommit. Jag blev okej men inte jätte bra.
Nu ska vi snart äta och efter det kommer Elina och Alice. Sen blir det kul.
Ha det så bra <3


Haha ja, så här blev jag :) Vad tycker ni okej eller inte? :P

Shopping för idag :P


Lite dålig bild men men :)


Shopping i stan :)

Ja, idag var jag och shoppade i stan med min faster. Det var kul och jag hittade rätt så bra saker. Bilder kommer snart. Nu sitter jag och tittar på Ghost Whisperer. Nu har jag inget mer att skriva tror jag. Det blev ett kort inlägg, men men.
Ha det så bra <3


Min mat.

Kassarna :)


Onsdag snart fredag :)

Idag slutade vi tidigare i skolan. Vi skulle sluta typ 1 men vi fick sluta 11. Asså så skönt. Sen gick jag och Elina hem till mig och åt. Vi gjorde inte så mycket mer typ hoppa stundsmatta och fixade naglarna. Sen kom elinas hund och så gick vi hem till Felix och Jonte igen. Sen drog vi hem till Elina med hunden. Jag är jätte trött och förkyld så det blev ett väldigt dåligt inlägg. Men men. Imorgon ska jag möta min faster i stan och så ska vi shoppa :)
Men ni får ha det så bra <3


Det här hade jag på mig idag :)


Jag har ont i magen :(

För en stund sen åkte Elina hem. Idag när vi slutade gick vi hem till mig en stund och sen gick vi hem till Felix och var med Felix och Jonte. Vi hoppade bland annat studsmatta. Där var vi en stund och sen hem till mig igen.
Just nu har jag skit ont i magen. Vet inte varför. Men det är inte kul.
Aja nu ska jag titta på tv.


Hemma från stallet :)

För en stund sen kom jag hem från stallet. Jag sköte om min Lollipop <3 Imorgon börjar vi typ kvart över 9 i skolan så det är skönt :) Nu ska jag nog titta på tv eller något.
Ha det bra
              


Måndag igen.

Just nu sitter jag i skolan vid datan. Vi ska typ göra nån grejj som jag redan gjort så jag får göra va jag vill. Idag slutar vi någon gång vid 3. Då åker jag nog till stallet tror jag.
Ha det bra



Söndag :/

Just nu sitter jag och kollar på någon film på tvn. Jag vet inte vad den heter men den verkar rätt så bra tror jag. Idag har jag mest tagit det lungt hemma. Jag blev typ skit arg för jag somnade för några timmar sen och vaknade för en halvtimme sen. Jag missade Privilage på tv. Imorgon är det skolan igen. Jag kanske åker till stallet efter. Aja nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
Ha en bra kväll
                      


Bilderna från igår :)

Marabou :)
Fotbad...
och body scrub.
Elina har ansiktsmask...
och jag haha :P

Gäster :)

Igår sov elina här tills idag. Vi hade kul. Vi var hemma o tog det lite lungt. Bilder kommer snart.
Just nu har vi gäster hemma eller min kusin, tomas ( hennes kille), mina kusinbarn och deras hund Tessi. Vi har typ precis ätit. Fast nu sitter jag vid datan och chattar lite med min faster :)
Aja men nu måste jag vara lite med kusinen och dom.
Ha det så bra
                   

Fredag igen :)

Just nu funkar inte mitt internet. Jag vet inte varför. Jag fick låna pappas trådlösa istället, men det gå ju lika bra. Jag kom nyss hem från stallet. Jag red Falken idag. Det gick skit bra. Vi hade hoppning och han var så duktig :) Sen sköte jag om Lollipop <3 lite också.
Nu ska jag nog gå och dusch. Snart kommer Elina.
Ha det bra
              

Skolan :/

Just nu sitter jag i skolan och tråkar. Vi har datoerna och får göra va vi vill typ. Efter den här lektionen har vi fysik och sen slutar vi. Jag kanske ska gå 10 min tidigare för jag ska hinna till ridningen. Vi ska hoppa idag så det blir kul.
Jag är typ jätte trött så det är skönt att det är fredag. Men jag skriver senare efter ridningen.

Bilderna som jag lovade :)

Pizza :P

Nina, Elina o jag. Haha jag ser lite skum ut :)

 Elina o jag <3

 Och den här... den bjuder jag på :)


Kort inlägg om dagen :)

Idag var jag med Elina och Nina efter skolan. Det var skit kul. Vi tog en massa bilder. Några kommer upp sen. Aja jag berättar mer sen för nu ska jag äta.

Hej igen :)

Nu har jag kommit hem från stallet. Har inte gjort så mycket. Jag har pratat lite med min faster i mobilen och så.
Ikväll blir det mys i soffan och kolla på  för So You Think You Can Dance. Det är finalen :)
Ha en bra kväll 
                      

Onsdag :)

Idag slutade vi typ 1 i skolan så det var skönt. Nu ska jag snart åka till stallet tror jag. Kanske skriver ett inlägg när jag kommer hem. Jag får se.
Ha det bra
              

Så här såg jag ut idag :)

Tisdag :)

Idag efter skolan åkte jag till stallet och sköte om min Lollipop<3 Sen har jag inte gjort så mycket. Jag pratade med Alice för en stund sen. Vi skulle träffas på fredag men det blev inte så för alice skulle på en sak på lördags morgonen. Så det var lite tråkigt men vi får träffas nån annan dag.
Ha det bra 
              
 Tråkiga lektioner...
På väg hem från skolan :)

Dagens Outfit:

Slänger in dagens outfit lite snabbt. Nu måste jag skynda mig att äta frukost.


God morgon :)

Nu sitter jag i mitt rum typ helt trött och omsminkad. Det känns som jag ska somna när som helst. Jag kom just på att vi börjar kvart över 9 enligt schemat så det måste ju stämma? Skönt skönt. Idag slutar vi nog 3 så det är rätt så lagom. Nu ska jag nog gå och klä på mig och fixsa mig.
Ha en bra dag
                    


RSS 2.0