Nu är jag hemma igen :)

Heejsan :P

Nu har jag kommit hem från Gislaved. I går åkte vi ju till Ge-kås Ullared där vi shoppade galet :P Jag köpte bland annat en jätte fin väska. Det var jätte roligt. Efter när vi kommit hem åkte jag, min fatser och hennes kompis som vi bodde hos och badade. Det var skönt. Idag har jag bara åkt bil typ hela dagen. Men vi rastade två gånger och då hade vi jätte roligt :)
Jag lägger in några bilder. Fler kommer sen.

Hugs Agnes <3






Ge-kås Ullared :D

Imorgon åker jag till Gislaved med min faster. Vi åker med min kusin och mitt kusin barn. Jag och min faster ska bo hos min fasters kompis och på måndag ska vi till GE-KÅS ULLARED :P Det är ett jätte stort varuhus. Där är det jätte billigt och dom har typ allt där. Vi åker hem på tisdag. Så vi är inte i Gislaved så länge.
Men nu måste jag gå och packa.
Hugs Agnes <3


Min finaste födelsedags tårta :P

På efter middagen kom min släkt och Alice. Jag fick smycken och pengar som jag ska ha på Ullared. Nu kan jag lägga in en bild på min fina tårta. Den blev bättre än jag trodde den skulle bli :) Sen fick jag ont i huvudet men det var ändå en jätte bra födelsedag :P
Hugs Agnes <3

( min sköthäst Lollipop <3 )


Soldags :)


My Birthday :)

Idag är det min födelsedag och imorse fick jag frukost på sängen och lite presenter. Jag fick bland annat en ny kamera :)
Lite senare på efter middagen kommer Alice och några från min släkt. Jag ska få en jätte fin tårta :P
Men nu ska jag gå och klä på mig.
Hugs <3


Min söta kamera (dålig bild)

Älskar den här låten :)


Hittade några gamla bilder :)

Idag har jag mest varit ute i solen. Jag hittade några gamla bilder på min pappas dator. Lägger in två av dom.


Jag när jag var liten :D

Haha typ för två år sen :D


Onyttigt sommarlov :P

Idag tog jag och Alice en promenad och köpte Ben&Jerry`s.
Men nu ska vi gå å äta rabarberpaj. Vi är onyttiga idag men men vi har sommarlov :P
Hugs Agnes <3


Bilder från idag :)


Midsommar tårtan ( mumms )

Vi målade våra naglar

Det här fingret blev helt perfekt ( Alice tvingar mig att skriva att det var hon som gjorde det )

Och Alice är... ja eh Alice :)

Hugs Agnes <3

Hagel på midsommar?

Idag var jag och Alice vi lavredsbacken, där vi skulle fira midsommar eller vad man säger men det typ haglade. På sommaren? Det haglade en stund sen började det ösregna. Jag skulle ju ha firat midsommar på landet med familjen men det gick ju inte. Det skulle ha varit jätte roligt. Aja men nu är jag hemma och vi ska snart äta midsommar tårta med jordgubbar. Mumms. Sen lite senare kommer Alice hit igen.
Puss hejdå <3


I ösregnet.

Vi köpte lite fika också :)


Tältning med Alice :)

Igår tältade jag med Alice. Det var jätte roligt. Sen på dagen gjorde vi inget speciellt. Vi var mest i solen för det var ju faktiskt varmt ute. Idag skulle jag åkt upp till landet med familjen men pappa fick jätte ont i ryggen så det gick inte. Det var lite tråkigt för vi firar alltid midsommar på landet. Men men sånt händer. Lägger in lite bilder från igår.

 


Haha sorry gumman :P


Hugs Agnes <3

Lite bilder från igår :)

 
Först såg vi på Twilight och åt chips :P

 
Sen åkte vi till tumba och fikade.            Det här var det ända jag köpte :P

 
Sen åkte vi hem till Alice och hade roligt :)

Nu sitter jag o Alice här framför datorn o ikväll ska vi tälta haaha. Ska bli superkul.
Puss <3

Alice e rädd för tandläkaren :P

Idag har jag o Alice tittat på Twilight o den e lika bra som alla säger att den är :P Efter att vi sett klart den så åkte vi ner till tumba för Alice skulle till tandläkaren o tittade lite i affärer. Sen gick vi o fikade. Sen åkte vi hem till Alice igen o ikväll kanske jag ska sova här hos Alice. Lägger in lite bilder senare.
Puss <3 

Kan det aldrig bli sol?

Just nu sitter jag vid datan på landet o det regnar jätte mycket ute. Snart ska jag åka hem men vi ska bara äta först. När vi kommer hem ska jag åka till min kusin för hon fyller år. Jag vet inte om hon fyller år idag eller inte men men. Nu måste jag gå.
Puss hejdå <3

Vätö :P

Nu är jag på mitt landställe som ligger på Vätö. Vi ska vara här till imorgon. Det typ regnar ute. Igår var det betesläpp i stallet. Vi red barbacka (utan sadel) till sommarhagen där hästarna ska äta gräs. Jag red min sötnos Lollipop <3 När vi släppte dom blev dom jätte glad o nu har även dom fått sommarlov :D
Lägger in lite blider som jag tog men det kmr nog mer sen. Bilderna blev inte så jätte bra för jag tog med min mobil. Men men.
Puss hejdå <3

 
Alla ponnyer ihagen

Lollipop <3

Stora hästarna

Sommarlov :)

Ja, nu har jag äntligen fått sommarlov. Fast det var inte varit så varmt idag så jag kan inte fatta det än. Men men jag kommer nog fatta det imorgon haaha. Jag hade på mig min nya vita tunika idag som jag köpte för några dagar sen.
Min dag:


På morgonen.


Jag o Elin åkte o fikade efter skolavslutningen ( jag ser jätte rolig ut jag vet )


Det här åt jag ( jätte gott)


Haha nu är jag jätte glad.
JAG HAR SOMMARLOV :)

1 dag kvar :D

Nu sitter jag vid datan medans det regnar ute. Jag kom nyss hem från skolan. Imorgon är det skolavslutning o det får INTE regna. Nu är det sommar och det ska vara sol o varmt. Inte regna. Det känns inte som om det är sommar. Det känns inte som om man kommer vara ledig i typ 2 o en halv månad. Om det är sånt här väder imorgon så kommer det verkligen inte kännas som det är sommarlov. Just nu är Elina i sköna Grekland hos sin pappa. Jag vill också...
Men inte så troligen nu men det kommer bli varmt i Sverige också :)

Hugs / Agnes

 
Kreta 2009


Heejsan :P

Idag var vi med skolan i Brosjön. Men det var ju inte så bra väder så vi fick gå hem efter en timme. Jag badade ändå fast det var rätt så kallt men men. Efter så gick Jag, Elin, Viktor, Gustav o fabbe o badade i Uttran sjön. Det var typ lika kallt där. Aja men nu ska jag gå.
Hejdå <3


Brosjön imorgon :)

Jag kom nyss hem från att ha varit på Ica med Elin. Imorgon ska ju vi till Brosjön med skolan så då måste man ju ha lite gott o äta på :) Det MÅSTE bli bra väder imorgon för jag ska bada. Men nu ska jag gå.
Puss <3

 


Shopping från igår :)

Linne H&M

 Solglasögon New Yorker

Sen köpte jag också en tunika att ha på skolavslutningen :)


Sverige förlorade :(

Matchen slutade 1-0 till Danmark.

Min lillebror hejade också haaha :D


Shopping...

Idag var jag o shoppade i skärholmen med Alice. Jag hittade lite saker. Lägger upp bilder snart. Nu sitter jag o tittar på Sverige Danmark matchen på tv. Hoppas det går bra för det är ju faktiskt Sveriges nationaldag idag :D Nu står det 1-0 till Danmark. Men nu ska jag fortsätta titta.
Puss <3


Snart sommarlov :)

Efter skolan idag så åkte ja till stallet o sen till Alice musical :) Den va jätte bra. Alice va en som hette Jenny o va ny i en skola. Aja vill inte berätta hela men den va jätte bra som sagt. Nu e de bara 10 dagar kvar sen är de sommarlov... längtar. I sommar ska ja nog vara mycket på mitt landställe som ligger på Vätö. Ska bli jätte kul o skönt.
Puss hejdå <3


Ja Vätö 2008

RSS 2.0