Hejdå Stockholm!

Nu ska jag gå och lägga mig. Måste upp ganska tidigt imorgon och packa det sista som ska med. Sen åker jag till Norrköping med Sandra. Så jag säger hejdå nu så hörs vi på söndag.
Godnatt och hejdå :)


Imorgon blir det ridläger :)

Tja på er!
Den här helgen var riktigt kul. Var ju på landet och firade midsommar och min födelsedag. Jag fick en moppe som jag fick några dagar innan och en moppe hjälm. Sen fick jag lite kläder också. I helgen har jag varit mycket med Felicia och badat och solat. Riktigt nice väder har det ju varit.
Imorgon åker jag och min kompis Sandra på ridläger i Norrköping. Ska bli riktigt kul faktiskt. Vi är där i en vecka så jag kommer hem på söndag. Det kommer tyvär inte bli nån bloggning för jag har inte datan med mig. Men jag skriver nog på söndag när jag kommer hem.
Men ni får ha det så bra här i stockholm. Så hörs vi på söndag ;)


Idag fyller jag år :D

Godmorgon på er!
Idag fyller jag år haha. Det känns inte som det eftersom det är midsommarafton också men men. Snart ska vi fira midsommar och min födelsedag. Då blir det tårta och lite så.
Men nu måste jag dra. Puss <3

Nu är jag 15 år :)

Tja på er!
Nu sitter jag och min faster i en gäststuga här på mitt landställe. Vi kom hit för några timmar sen.
Imorgon ,eller idag eftersom kl är över 12, ska vi fira midsommar och min födelsedag eftersom jag fyller år idag. Så nu är jag 15, yees. Haha men vi hörs måste sova nu för imorgon kommer min kusin och hennes familj hit så jag måste vara pigg då :P
Hörs ;)



Om 3 dagar fyller jag år! :)

Tja tja!
Idag har jag jobbat hos pappa. Det är ganska jobbigt att stå och måla när det är så varmt ute. Fast jag ska inte klaga det är skönt ändå och jag står ju inte i solen ute så.
Om 3 dagar fyller jag år. Det är på fredag så det är på midsommarafton. Det blir inte så mycket fira efterssom vi ska vara på landet och fira midsommar men ändå. Kul kul.
Just nu sitter jag och kollar på tv. Det här blev ett onödigt inlägg men iaf.
Hugs ;)


Imorgon blir det sommarjobba :)

Heej heej!
Jag vet att det har varit lite dålig uppdatering men det är ju faktiskt sommarlov nu. Men jag kan berätta lite vad jag gjort sen jag skrev sist.
I fredags var jag och red (i spöregnet) och kollade på bio med Lisa, Fabian, Viktor och Challe.
Igår var det körning på moppe kursen och jag kan säga att det gick sådär men jag orkar inte berätta varför.
Efter det åkte jag och pappa och köpte en moppe. (fast jag får inte köra riktigt än men iaf)
Imorgon ska jag sommarjobba hos pappa. Jag ska måla haha. Vi får se hur det går.
Men jag ska försöka skriva så ofta jag kan.
Hugs :)

Sov ute inatt :P

Tja på er alla!
Haha just nu sitter jag framför datan och tråkar lite. Igår kväll skulle jag och några kompisar grilla och det gjorde vi men sen bestämde vi oss för att sova ute. Så vi sov i typ nån sak med bara tak och 3 vägar. Haha det var ganska skönt förutom alla myggen. Sen var det nått skit läskigt djur som typ lät. Vi vet inte vad det var men det var typ en älg tror jag iaf. Imorse fick jag skynda mig till bussen och åka till moppe kursen. Kom hem för några timmar sen och har bara legat ute i solen och myst.
Men nu ska jag gå ut igen ;) Puss
Nån dålig bild jag tog igår :P

SOMMARLOV! :)

Heeeej på er!
Nu har jag sommarlov, äntligen. Slutade jätte sent i år. Men iaf idag fick jag gå tidiagre från skolan för jag skulle på moppekurs. Gick ganska bra. Lite lång tråkigt bara att sitta där i 3 timmar men men. Ikväll ska jag och några från klassen hem till Niklas och grilla tror jag. Mysigt om det blir det :P
Men jag skriver senare ;)


Det här hade jag på mig idag :)


Facelook


Mina lösnaglar :) ÄLSKAR DOM

Jag fattar inte!

.

Just nu är jag duktig!

Tja!
Nu sitter jag och pluggar på min moppe läxa. För på onsdag börjar min moppe kurs. Jag ska ta körkort kort till 30- moppe. Orkade inte ta eu-moppe körkort för det är mycket mer att plugga och jag kommer inte åka så mycket mer än till skolan. Men men nu ska jag plugga och göra läxan.
Puss


Mysig helg :)

Hej på er!
Känner att det var ett tag sen jag bloggade nu. Senaste inlägget kanske inte var det roligaste att läsa men men.
Den här helgen har varit jätte skön. Igår sov jag, Isabell, Lisa, Fabbe och Viktor hemma hos Angelica. Vi skulle ha tältat men det regnade ju så vi sov i Angelicas gäststuga. Vi hade jätte mysigt, hihi.
Idag när jag kommit hem från Angelica så ringde Alice och ville träffas så jag åkte till stan och träffa henne. Även fast jag var jätte trött för jag sov typ en timme inatt. Men iaf så fick jag med mig ett linne och två hårspännen hem.
Nu ska jag snart ta ett varmt skönt bad och sen kolla lite på tv. Men där fick ni höra lite hur min helg har varit.
Skriver nån annan dag ;)


Känner mig dålig!

Jag mår inte dåligt att jag är sjuk utan jag mår bara skit. Känner mig misslyckad och hatar mig själv. Jag vet att det inte är så kul att läsa men jag måste skriva av mig. Dessutom idag får jätte många sommarlov och vi ska va i den där j*kla skolan en vecka till. Asså jag orkar inte med nånting just nu. Känner mig arg och ledsen för ingenting. Känns som om jag ska börja gråta eller typ kasta sönder hela mitt rum när som helst. Blää.
Aja nu ska jag inte tråka ut er mer än vad jag behöver. Nu behöver jag lite kaffe med mjölk i för att bli lite glad.
Hörs nån dag.

Saknar mina solglasögon!

Förlåt att det har blivit dålig uppdatering den senaste tiden men jag har verkligen ingen lust. Nu är det ju snart sommarlov och så så jag har ganska mycket att göra men nån dag ska jag ta tag i bloggen och blogga mycket :)
Dessutom saknar jag mina solglasögon som jag tappade i helgen när jag ``ramlade``i vattnet.
Aja hörs nån dag, puss ;)

RIP :(

Orkar inte blogga idag :/

Orkar inte blogga idag men jag lovar att imorgon blir det bilder från igår :) Hörs imorgon ;)


Riktigt skön kväll :)

Tja!
Kvällen blev riktigt lyckad. Grillningen gick bra och allt men jag berättar mer imorgon för jag orkar inte nu.
Men iaf nu har jag och Alice precis badat i vårat badkar. Vi ska göra varm choklad och sätta oss framför tvn eller nåt. men jag ville bara säga det och skriver mer imorgon med bilder. Puss ;)


Hihi jag och Alice tidigare idag :)

Grillning ikväll!

Tja!
Nu har jag precis gjort mig i ordning. Väntar på Alice som sitter typ på tåget hit nu. Ikväll ska vi ha mysigt och grilla vid våran brygga. Längtar :) Men först ska jag gå och möta henne vid bussen och så går vi och köper glass. Mumms haha.  Nej men nu måste jag göra mig klar för nu kommer hon snart. Puss



Juste kameran är med så laddar kanske upp lite bilder ikväll eller imorgon :)

ÄR LEDIG IDAG :)

Godmorgon på er!
Vet ni idag är jag ledig. Sköönt. Haha men det är bara för att vi var i skolan igår kväll. Så då får vi lite ledigt idag ist.
Idag händer väl inte så mycket. Ska iaf rida sen på eftermiddan men annars vet jag inte. Får se.
Men imorgon kommer iaf Alice hit. Då ska vi nog bada och kanske grilla lite på kvällen :)
Men nu kommer min pappa hem, vet inte varför. Men men han kanske ska äta lunch.
Aja måste prata med honom. Hörs, puss ;)

Nice kväll :)

Tja på er!
Nu sitter jag och har jätte tråkigt.
Idag hade vi våran show. Vi hade en show kl 7 och en kl 8. Även fast jag bara var med och sjöng och dansa i slutet hade vi fett kul. Vi hade skit kul bakom scenen. Vi kolla lite på film, var ute och bara snacka. Så mysigt.
Och juste idag slutade vi vid 12 och då gick vi och badade. Det var ju så varmt idag så det var jätte skönt att bada. Lite kallt i vattnet men ändå.
Nu ska jag kolla lite på datan. Puss


Haha så här såg jag ut på showen :)


Bjuder på dom, de e inte världens bästa bilder men men :P

1 Juni idag ju :)

Tja!
Idag är det första juni. Skönt. Bara 15 dagar kvar tills sommarlovet. Våran skola slutar fett sent. Alice slutar den 9 Juni. Är så avundsjuk. Aja skoldagen idag var helt okej. Mycket show träning idag med för vi ska ha våran första show imorgon för skolan.
Har inte gjort så mycket, pratade med Alice för ett tag sen. Men annars har jag inte gjort nåt speciellt.
Men vi hörs, puss ;)


Hade panik att välja kläder imorse så jag lånde en jätte skön tröja av pappa :P

RSS 2.0