VALBORG!

Tja på er!
Var ett tag sen jag ska skrev jag vet, men jag har haft mycket att göra och ha inte orkat helt enkelt.
Men idag är det valborg och nu ikväll ska jag ha kul.
Får se om vi hörs nåt. Puss

Väntar i skolan IGEN

Tja. Nu sitter jag i skolan och väntar igen. Haha nej men nu väntar jag på bussen hem från skolan. Smsar lite också medans jag väntar. Aja det här blev ett meningslöst inlägg men men. Hörs hemma puss <3

Väntar i skolan

Godmorgon!
Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Vi börjar om typ en halvtimme. Orkade inte gå till skolan så då åkte jag tidigare med pappa. Aja när vi börjar ska vi ha kemi. Men men jag ville bara säga att jag är i skolan och så.
Hörs senare <3

Nu ska jag lägga och kolla på tv

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på tv. Godnatt så hörs imorgon <3

Svenska hollywoodfruar :)

Tja!
Har precis kollat klart på Svenska Hollywoodfruar. Så sköna asså.
Den bästa av dom e ju Maria Montazami. Hon är så rolig. Haha.


Har hicka :/

Tja på er bloggläsare!
Nu har jag kommit hem från skolan. Det var en ganska skön dag idag. Sista letionen skulle vi haft musik men jag var där typ i några minuter sen fick vi gå. Så vi slutade typ 2.
Nu sitter jag i soffan och kollar på Ghost Wisperer och har hicka.
Men nu ska jag kolla på tvn. Puss <3

Godnatt nu :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Det är ju faktiskt skola imorgon. Kanske läser lite Om jag kunde drömma också :P
Men godnatt på er!

Gossip Girl :)

Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl eller ja just nu är det paus. Efter det blir det nog wipout, ett varmt bad och vallander. Men vi hörs ;)


Vad ska ni göra ikväll mina läsare? :)

Paparazzi princess the Paris Hilton story

Sitter i soffan och kollar på paparazzi princess the paris hilton story. Eller just nu är det paus. Ganska bra faktiskt.
Men nu börjar den igen. Hörs <3

Nu har alla åkt hem :)

Nu har Alice, Adele och Elina åkt hem. Det var kul igår. Vi åt jätte god mat och efterrätt och hade matkrig haha. Förlåt för att det blev så dålig updatering igår men jag orkade inte. Men nu sitter jag i soffan med jätte ont i magen, vet inte varför. Aja det går nog över snart.
Men nu ska jag titta på tv. Hörs sen <3

Går och möter Alice nu

Går och möter Alice nu vid bussen. Hörs <3

Godmorgon på er!

Nu har jag vaknat och ska gå upp och äta frukost. Sen ska jag byta om. Idag kommer Alice, Elina och Adele hit. Ikväll ska vi äta middag och ha kul. Men men nu måste jag gå upp.
Puss <3

Godnatt nu :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa om jag kunde drömma, riktigt bra bok. Men vi hörs imorgon <3

Inget mer tråk nu :)

Nu ska jag inte sitta nåt mer framför datan och tråka idag. Ska gå ner och kolla på tv och mysa. Hörs imorgon <3

Talang

Heej heej!
Nu sitter jag med min mamma och min lillebror och kollar på talang. Vi har fixat mysigt med dip och så också, hihi.
Men jag ville bara säga det så vet ni. Har ju blivit lite dåligt med uppdatering idag. Men det ska bli bättre.
Puss <3

Brukar ni kolla på talang? :)

Hemma från ridningen nu

Tja på er!
Nu har jag kommit hem från ridningen. Var först att välja häst idag och jag hatar att vara först så jag tog Mr Bean som vanligt. Gick sådär men iaf. Nu ska jag kolla på ett par skor som pappa kanske ska köpa till mig.
Puss <3

Godnatt inlägg!

Nu ska jag titta klart på Ghost Wisperer och sen ta ett varmt bad. Så jag stänger av datan nu och säger godnatt. Godnatt så hörs vi i morgon. Tror inte att det blir nån uppdatering i skolan för vi ska på en musikal och sen rider jag direkt efter men vi får se. Puss

Fire Burning - Sean Kingston


Fick stjuts hem idag :)

Tja bloggen!
Nu har jag kommit hem från skolan och har gjort en toast macka :)
När jag väntade på bussen i skolan kom mina grannar åkande förbi och frågade om jag ville få stjuts. Dom är så snälla :) Men nu ska jag äta min macka. Puss <3

Gjort klart Teknik läxan nu :)

Tja!
Nu har jag precis gjort klart en läxa i teknik. Eller det var en läxa vi fick göra ist för att ha sista lektionen. Hade helt glömt bort den och så nu för ett tag sen hittade jag den, haha. Aja ska nog börja göra mig ordning. Ta bort sminket och så. Men innan det ska jag nog göra te eller nått.
Aja godnatt på er så hörs vi i morgon <3

Vad duktig jag är :)

Nu har jag kommit hem från stallet. Var inte där så länge men men.
Läste nyss en bok för min lillebror som ska sova. Haha vad duktig jag är. Nej men nu ska jag kolla på tv.
Skriver lite senare :)

Åker till stallet snart

Tja på er!
Ska snart åka till stallet. Men vi hörs när jag kommer hem, puss <3

Nu har Elina åkt hem :)

Tja bloggen!
Är på bättre humör idag som ni kanske märker. I skolan idag hade vi inte städdag utan det var typ miljödag. Vi skulle spela in en film om miljön och så. Faktiskt ganska kul. Sen slutade vi vid 11 eller nåt. Så det var skönt. Då gick jag och Elina hem till mig och lyssnade på musik och lite så. Men nu har Elina åkt hem och jag ska nog kolla lite på tv.
Puss <3

Godmorgon bloggläsare!

Godmorgon bloggläsare!
Nu ska jag snart åka till skolan. Idag ska vi ha nån städdag eller nåt sånt. Så vi slutar 12. Men jag måste skynda mig nu.
Puss <3

Hatar mitt liv just nu!

Hatar mitt liv just nu. Är på dåligt humör men vi hörs imorgon. Jag är nog på bättre humör då :)

Kommit hem från Alice ;)

Tja på er!
Nu har jag kommit hem från Alice. Vi hade jätte mysigt. Vi gick till ringen och fikade. Jag köpte en skit god islatte. Köpte även ett par snygga solglasögon. Sen gick vi hem till Alice igen och gjorde mat. Just nu sitter jag och kollar på desperate housewives. Men vi hörs sen ;)
Min goda islatte :)
Söta Alice i solen :P
haha ursäkta bilden men det är mina nya solglasögon som jag köpte :P

Kommit hem till Alice nu :)

Nu har jag kommit hem till Alice. Efter lunchen kollade vi på 9:orna när dom hade basket match. Vi typ hejade på dom och drack cola, hihi. Sen åkte jag hem till Alice och fick sällskap av Fabbe och Viktor en bit och nu sitter jag hemma hos Alice. Men nu ska jag vara lite med Alice. Puss på er!


Sitter och väntar i skolan

Godmorgon bloggen!
Nu sitter jag och väntar i skolan på att vi ska börja. Vi börjar om typ en timme för vi har sovmorgon. Men jag kom tidigare för annars måste jag gå och nu körde pappa min lillebror så då hängde jag med.
Puss på er!

Ett godnatt inlägg :)

Nu sitter jag framför tvn och kollar på tv. Men jag tror inte jag bloggar nåt mer idag. Stänger av datan nu så vi hörs imorgon. Godnatt alla söta bloggläsare <3

Hemma från stallet nu

Tjo bloggen!
Nu har jag kommit hem från stallet. Pratade nyss i telefonen med gulliga Alice, som jag ska träffa imorgon. Ska bli kul, det var några dar sen. Aja nu ska jag byta om och snart äta tror jag.
Puss på er

Stallet

Åker till stallet nu och sköter om Lollipop. Skriver när jag kommer hem igen :)

Måndag 19 April

Nu har jag kommit hem från skolan. Sorry att jag inte bloggade nåt i skolan men jag hann inte. Fick tillbaka mitt engelska prov och jag fick vg. Det är ju bra. På musiken har vi halvklass och jag var där förra veckan så jag behövde inte vara där idag. Så jag slutade tidigare.
Nu ska jag sätta på musik. Puss

Sista inlägget idag tror jag

Nu ska jag kolla på Wipeout, ta ett varmt bad och kolla på wallander. Det här blir nog sista inlägget idag för jag orkar inte blogga mer idag. Så vi hörs imorgon. Puss <3

Gossip Girl


Nu ska jag kolla på Gossip Girl. Hörs nog efter det ;)

Hemma nu

Nu har jag kommit hem igen. Det var skönt att bara åka bort nån dag till landet och ta det lugnt. Just nu sitter jag här i mitt  rum och äter en liten kex choklad, hihi. Men jag ville bara säga att jag har kommit hem igen ;)

Åker hem idag :)

Godmorgon bloggen!
Nu har jag precis bytt om och fixat mig lite. För en stund sen var jag ute och sprang lite. Det var ganska skönt för det var ju varmt.
Idag åker jag hem härifrån så jag ska väl börja packa snart. Men vi hörs senare <3

Är framme nu :)

Tja bloggen!
Trodde att jag hade glömt internet grejjen hemma. Jag letade överallt och sen kollade jag i bilen en extra gång och då såg jag att jag hade glömt ta in en väska. Haha. Men nu har vi iaf kommit till landet. Pappa är och städar för det är städdag här. Men men vi hörs senare <3

Nu ska jag packa

Godmorgon på er!
Nu ska jag bara packa klart det sista sen åker jag och min pappa till landet. Kommer hem imorgon och jag tar datan med mig så det blir lite uppdatering också. Men vi hörs säkert när jag kommer fram. Puss <3

Imorgon blir det landet :)

Nu går jag och gör min iordning för sängen. Ska upp ganska tidigt imorgon för jag och min pappa ska åka till landet. Eller tidigt och tidigt. Tidigt för mig iaf, haha. Godnatt, vi hörs imorgon <3

Vad tycker ni?

Vad tycker ni om den nya designen? Fin/ful?

Gamla

eller


nya?

Vilken ska jag ha? :)

Dålig uppdatering idag, jag vet

Förlåt för dålig uppdatering idag. Skrev ett inlägg förut men inget mer. Men det är bara för jag vet inte vad jag ska skriva, har lixsom inget jag kommer på att skriva. Men jag lovar att jag ska bli bättre på att skriva. Just nu sitter jag framför datan och kollar lite. Funderar på att gå ner och kolla på talang och mysa lite. Tror jag gör det. Vi hörs <3

Hemma från ridningen

Nu har jag kommit hem från ridningen. Red Mr Bean idag och det gick ganska bra. Han var lugn och duktig. Även fast övningen inte gick så bra men det var jag som var lite dålig där. Skoldagnen var också ganska okej. Hände inget speciellt. Nu har jag precis duschat och sitter med jätte ont i huvudet. Vet inte varför. Men jag ska sätta på lite musik nu så blir det nog bättre. Puss
Där fick ni en sexig bild på mig också :P Känner mig inte så pigg som jag ser ut kan jag säga.
Juste hade över 100 läsare igår. Fortsätt så då blir jag glad :)

Skola imorgon :/

Nu går jag och lägger mig i sängen och kollar lite på tv. Det är ju faktiskt skola imorgon så man måste orka gå upp.
Godnatt så hörs vi imorgon ;)

Home again

Nu har jag kommit hem från stallet igen och sitter och kollar lite på tv. Ska snart äta middag. Men jag ville bara säga att jag är hemma igen. Puss <3

Åker till stallet nu

Nu åker jag till stallet. Är nog inte där så länge idag. Skriver när jag kommer hem ;)

Kolla vad min mamma kom hem med idag :)

Den var jätte god. Om ni inte smakat den tycker jag ni ska göra det.

Ledig idag :)

Godmorgon!
Just nu sitter jag i soffan och kollar lite på tv. Är ju ledig idag och det är riktigt skönt. Såg nyss klart på 17 again. Den var faktiskt riktigt bra eller jag trodde inte att den skulle vara så bra. Men det var rolig.
Aja nu ska jag fortsätta kolla på tv. Puss <3

Är ledig imorgon :)

Tjena!
Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag var jätte trött idag. Imorgon är vi lediga, tummen upp för det haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra då. Men jag ska iaf filma en skol sak, det vet jag. Sen får jag se. Men men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Om jag kunde drömma. En riktigt bra bok. Godnatt så hörs vi imorgon ;)

Hittade linnet jag letat efter :)

Nu har jag kommit hem från stan. Jag hittade linnet jag letat efter jätte länge så jag blev glad. Sen fikade vi lite också. Det var kul. Kan visa en bild på tröjan jag köpte:
Vad tycker ni? Fin/ful?

Nu åker jag och shoppar lite

Hörs när jag kommer hem <3

Slapp Outfit

Körde på lite mysig outfit. Hann ju inte fixa mig så mycket i morse. Tror jag byter om innan jag åker in till stan :P

Slutade tidigt idag :)

Tja bloggen!
Har inte kunnat blogga för än nu för min bror snodde min data ;)
Vi slutade tidigt idag, kl 11. Så det var riktigt skönt. Då åkte jag hem och när jag kom hem blev det pizza för min lillebror ville ha de. Om några timmar åker jag till stan och shoppar lite.
Vi hörs innan jag åker <3

Fireflis - Jason Nevins remix

Godmorgon på alla!

Nu har jag rast i typ en kvart. Vaknade 20 i 8 idag och jag skulle åka 8 så jag var lite stressad. Hann typ inte fixa mig eller nåt. Men men. Idaag efter skolan åker jag hem och sen till stan. Jag ska köpta ett linne som jag har sett.
Men vi hörs sen <3

Hemma från stallet

Nu har jag kommit hem från stallet. Var där och sköte om Lollipop. Men nu ska jag kolla lite bloggar på datan och sen ska jag kolla på tv. Ville bara säga det. Puss <3

Musik gör allt bättre :)

Ja det är sant, musik gör allt bättre. Idag har jag varit på dåligt humör. Det började med att jag och mamma båkade imorse och när jag kom till skolan var jag på jätte dåligt humör. Sen sista lektionen var jag trött och orkade typ inget. Men nu när jag satt mig vid datan och satte på musik blev det bättre.
Nån som håller med om att av musik blir man gladare? :)



Sitter och väntar på bussen

Just nu sitter jag i skolan och väntar på bussen. Den kommer om 20 minuter tror jag. När jag kommer hem ska jag ta det lite lugnt och sen tror jag att jag åker till stallet och sköter om Lollipop. Aja men nu ska jag kolla på lite bloggar medans jag väntar. Puss <3

Har lunch rast

Nu har jag precis kommit tillbaka från filmkedjan. Jag och några kompisar gick dit och köpte lite godis. Börjar lektionen om 10 min. Då har vi lektion i 2 timmar sen slutar vi. Men vi hörs senare <3

Sovmorgon idag:)

Godmorgon bloggen!
Idag har vi sovmorgon till kvart över 9. Det är riktigt skönt. Men nu är jag typ klar och ska åka om 10 minuter. Vi hörs nån gång under dagen :)

Godnatt inlägg :)

Nu ska sitter jag och kollar på tv men jag orkar inte blogga mer idag. Så nu stänger jag av datan och sätter mig framför tvn igen. Godnatt på er så hörs vi imorgon <3

Veckans planer!


Det är veckans planer. Har inte hunnit planera helgen men jag får se vad som händer då. Man kan ju inte planera allt :P
Juste på torsdag har vi hemstudiedag också :)

Nice väder ute :)

Tja bloggen!
Nu har jag kommit hem från skolan. Sista musik lektionen var faktiskt rolig. Haha. Nu ska jag kolla på tv så jag skriver senare ;)

Har so nu

Nu sitter jag på so lektion men den slutar snart så det är skönt. Sen har vi musik och efter det slutar vi.
Var det nån mer än jag som hade svårt att komma upp i morse? Det var ju första dan i skolan idag. Jag vill ha mer lov men men. Efter skolan drar jag hem och tar det lugnt tror jag. Ska nog inte göra nåt speciellt idag. Men vi hörs senare, puss <3

Godmorgon

Nu är jag i skolan och nu börjar lektionen så vi hörs senare <3

Wallander- fotografen

Just nu sitter jag och kollar på Wallander- fotograften. Efter det ska jag ta ett varmt bad och sen gå och lägga mig. Det är ju skola imorgon, blä. Men men sånt är livet. Orkar inte blogga mer idag så vi hörs imorgon <3

Gossip Girl nu

Nu ska jag kolla på Gossip Girl :)

Åker och handlar nu ;)

Nu ska jag åka och handla några saker för ikväll ska jag göra nån god efterrätt. Nåt med pannakotta med limebär tror jag. Men men jag skriver senare <3

Har jätte ont i händerna

Tja bloggen!
Gjorde ett inlägg nyss som försvann så jag orkar inte skriva om allt. Men jag hjälpte min lillebror att sätta upp studsmattan nyss och nu sitter jag här med händer som gör skit ont. Inte kul.
Men men vi hörs sen. Puss <3

Godmorgon ;)

Godmorgon på er!
Nu har jag precis klätt på mig och borstat tänderna. Ska gå ut en lite stund nu för det är ju faktiskt bra väder ute. Men jag skriver senare <3

Går och lägger mig nu

Nu börjar jag bli lite trött så jag går och lägger mig nu. Hörs imorgon. Godnatt <3

Djävulen bär prada :)

Nu har precis kollat klart på djävulen bär prada. Den var bra. Men nu ska jag kolla en sak på datan. Hörs senare <3

Har ni sett den? Vad tyckte ni? :)

I made it


Godmorgon :)

Godmorgon alla läsare!
Nu har jag vaknat och ätit frukost och så. Ska snart byta om och fixa mig lite. Idag vet jag inte vad som händer, får väl se. Men jag ville bara säga att jag är vaken och så. Skriver senare <3

Godnatt inlägg

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på en film jag kollar på. Men vi hörs imorgon. Godnatt <3

Fredags mys :)

Tja bloggen!
Vad har ni gjort i kväll då? Själv har jag haft fredags mys hihi. Kollade på solsidan, så sköna asså ;)
Aja nu ska jag väl kolla på lite bloggar och så.
Men vi hörs <3



En bild från igår :)

Här kommer en bild från igår:

Fan va kul vi hade :) Älskar dig

(bilden tog jag från Alice blogg)

Red Bönan idag :)

Nu har jag kommit hem från Stallet. Idag hade vi hoppning. Jag hade Bönan (mr bean) och det gick bra. I början gick det inte så bra men sen gick det skit bra. Han är så kul att hoppa :)
Nu ska vi nog snart äta tacos som vanligt. Hihi. Men vi hörs lite senare <3

Kommit hem från Alice nu

Nu har jag kommit hem från Alice. Vi hade skit kul igår kväll asså. Vi lagade mat och kollade på en jätte sorlig film. Sen typ skrattade vi hela kvällen. Haha. Men nu ska jag skynda mig och byta om till ridkläder. Sen åker jag och rider. Skriver när jag kommer hem <3

Åker till Alice nu :)

Åker till Alice nu. Jag sover där också så vi hörs imorgon. Puss på er söta läsare <3


Hemma från hopptävlingen :)

Nu är jag hemma igen från stallet. Det gick ganska bra att hoppa förutom att jag råkade rida förbi ett hinder men jag är jätte glad ändå för det kändes bra. Så det var kul. Kan lägga in nån bild på det. Men nu har jag precis ätit lunch och duschat. Sitter och smsar lite med en och kollar lite på datan. Men vi hörs lite senare <3
Jag hoppar :)
Haha bjuder en liten bild efter också :P

Måste upp tidigt imorgon

Just nu sitter jag och kollar lite på tv men jag ska nog gå och göra mig i ordning för sängen. Jag måste upp tidigt imorgon för jag ska åka och hoppning. Jag ska vara med i en hopptävling som heter Påskhoppet som är på ridskolan där jag rider. Så jag hinner nog inte blogga imorgon innan jag åker men jag skriver efter.
Godnatt på er!


Haha jag för en stund sen i mittbena och osminkad. Haha men jag bjuder på den :P

Hot or not?

Jag har börjat gilla ankare på kläder och smycken och så. Som te x det här halsbandet från bik bok. Den här kan jag tänka mig ha i sommar.
Vad tycker ni om ankare på kläder och smycken?

Onsdag 7 April

Tja bloggen!
Hur mår ni? Själv är det bara bra. Har precis sett klart på en film på tv.
Idag ska jag nog inte göra så mycket, mest bara vara hemma och ta det lugnt. Ska kanske städa mitt rum lite om jag orkar. För det är lite stökigt. Men men jag ville bara säga det. Skriver lite senare, puss <3

Hatar mensvärk!

Just nu sitter jag och har så j*vla on i magen. Hatar att ha mensvärk. Aja ska försöka lägga mig ner och kolla lite på tv. Får se om jag kan sova när jag har så här ont men det får jag se. Men vi hörs imorgon. Godnatt <3


Home

Nu har jag kommit hem från skärholmen. Det var kul fast jag hittade inte ett linne jag ville ha men men.
Det här köpte jag iaf:

Skor från Hm

Ändrade planer :)

Åker med Elina till skärholmen ist. Hörs när jag kommer hem <3

Godmorgon på er!

Godmorgon på er!
Nu har jag vaknat och ätit frukost. Idag ska jag åka och shoppa lite med min faster men det är lite senare. Ska gå och byta om och fixa mig nu. Men vi hörs innan jag åker, puss <3

Nu har Johan Falk slutat :)

Nu har Johan Falk slutat. Det var bra men jag tyckte synd om han som jobbar för Johan Falk för hans tjej drog och tog dottern med sig. Aja nu ska jag kolla lite mer på tv sen ska jag nog göra mig i ordning och gå och lägga mig. Är trött idag :P Men vi hörs imorgon. Godnatt <3

Nu blire Johan Falk

Har kommit hem från kusinen nu. Det var ganska trevligt. Men nu ska jag kolla på Johan Falk på tvn. Hörs efter det eller i paousen. Puss <3


Nu åker jag till kusinen

Nu åker jag till kusinen och fikar. Hörs när jag kommer hem. Puss <3



Måndag 5 april

Heej heej bloggen!
Nu har jag precis ätit lunch. Vi åt nån god sallad med lax, ganska gott faktist. Nu ska jag snart byta om. Ska nog inte göra så mycket idag mest bara vara hemma. Ikväll ska vi till min kusin och fika lite. Men ni får ha det så bra så hörs vi senare, puss <3

Godnatt på er!

Blir nog ingen mer bloggning idag för jag ska titta på tv nu. Men vi hörs imorgon, puss <3


Ni måste hjälpa mig :)

Vad tycker ni att jag ska ha för hårfärg?
Blond (som jag är på riktigt)
eller


Brunt?

Ska jag låta håret bli blont igen eller ska jag färga håret mörkare igen?
Snälla hjälp mig :)

Hemma från landet

Nu har jag kommit hem från landet. Vi åkte en lite stund till min mormor och åt också. Men nu är jag hemma igen. Om några minuter ska jag kolla på Gossip Girl. Så vi hörs senare, puss <3


Ska snart gå till Felicia :)

Heeej bloggen!
Nu har vi ätit jätte god glass tårta typ. Ska snart gå till Felicia. Men jag ville bara säga det. Vi hörs nån gång <3

Glad Påsk på er!

Glad Påsk på er bloggläsare!
Sitter och äter lite godis, haha tjockis jag vet. Ska snart äta god påsk lunch. Men jag ville bara säga glad påsk och visa några bilder på mina påsk ägg haha. Vi hörs <3
Mina påsk ägg och New moon som jag också fick :)

Godis!!! :)
NEW MOON :)

Lite om dagen ;)

Tja bloggen!
Har inte bloggat mycket idag men det är ju faktiskt lov och man måste ha lite kul haha. 
Idag har jag spelat wii, bakat jätte goda radiokakor och kollat på tv med Felicia. Ganska bra dag helt enkelt haha. Men nu ska jag inte skriva mer för jag vet inte vad jag skriver hihi. Godnatt på er <3

Sista inlägget för idag :)

Det här blir sista inlägget för idag. Min data har snart inget batteri och jag vet inte vart jag la laddaren eller jag orkar inte leta. Hihi. Nu sitter jag och tittar lite på tv. Men vi hörs nog imorgon. Puss och godnatt <3

Landet :)

Nu har vi kommit till landet och håller på att packa upp lite saker. Juste är det nån av er söta läsare som har blivit lurade idag? Jag har. Först lurade Alice mig att hon ligger på sjukhus och sen lurade min lillebror mig några sekunder senare. Hihi jag är lätt lurad. Aja nu ska jag hjälpa till att packa upp lite. Hörs nån gång, puss <3
En bild från förra sommaren här (jag vet att den är liten men jag orkar inte fixsa de)

Åker till landet snart :)

Ska snart åka till landet. Det är första gången för i år tror jag. Kommer ta med mig datan men jag vet inte om det blir så mycket uppdatering. Jag får se. Men vi hörs iaf nån gång nu i helgen. Puss på er läsare <3
Haha :)

RSS 2.0