Nu blire pizza :P

Tja bloggen :)
Igår hann jag inte blogga för Elina var här o vi hade gäster. Det var kul men lite jobbigt. Idag har jag varit med min barndoms kompis Mikaela. Vi skulle egentligen varit med Filiz också men det blev inte så. Vi gjorde inte så mycet bara prata o chilla. Sen åkte jag o familjen till mormor o käka och åkte till skogskyrkogården.
Jag kom precis hem o nu blire pizza o tv en liten stund.
Puss på er.

Kvällens Outfit


Linne - Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot
Tights -. Hm?
Örhängen - Glitter?

Måste skynda mig

Nu är jag hemma från stallet. Jag hann inte skriva i morse för Sandra o hennes mamma kom typ halv 10. Men iaf idag var jag i stallet hela dan och kollade på tävlingarna. Sandra hade Nova o det gick jätte bra. Efter det sköte jag om Lollipop och sen red jag Ivan. Det gick skit bra. Han var jätte duktig. Nu ska jag gå ner o dusch för vi får snart gäster och så kanske Elina kommer hit. Men nu måste jag skynda mig.
Puss på er läsare :P



Sandra o Nova innan tävlingen :)

Godnatt

Nu går jag o lägger mig. Måste upp typ 9 imorgon, jag ska kolla när Sandra tävlar. Sandra o hennes mamma kommer och hämtar mig typ halv 10 eller nåt. Vet inte om jag kommer komma upp i tid men det måste jag.
Puss på er o godnatt <3

Byta namn?

Ja, jag funderar på att byta namn på bloggen, har ju inte ett så jätte bra namn. Någon som har nåt tips på ett bra namn?

Hemma nu :)

Nu har jag kommit hem från stallet. Det gick bra fast jag typ frös ihjäl. Det var iaf skit kallt. Nu ska jag snart äta.
Puss på alla.

Heej heej :)

Idag händer inte så mycket, ska försöka städa rummet för vi får gäster imorgon men annars är det väl inget speciellt. Kanske drar till stallet en stund o sköter om Lollipop. Men jag får se. Aja nu måste jag gå.
Puss på er.

Min nya Michael tröja :D


Haha ser lite rolig ut i ansiktet men det bjuder jag på :)

Michael Jackson`s This is it

Nu har jag kommit hem från bion. Filmen var bra. Den handlade om konserten som aldrig blev av. Eftersom det var världspremiär idag var det några jätte bra dansare som dansade innan. Om gillar Michael Jackson tycker jag  verkligen att man ska se den. På bion kunde man köpa Michael Jackson tröjor och jag fick den sista. Visar en bild  på tröjan lite senare. Men nu ska jag nog titta på tv eller nåt. Ha de så bra.



.

Nu har jag jätte bråtom till bion, hörs när jag kommer hem.
Puss <3


Dagens planer:


Hemma

Nu har jag kommit hem igen. Det var kul men inte så läskigt, mer mysigt. Det var typ helt mörkt och man såg bara alla lyktor. Vi gick två visningar. Men nu ska jag kolla på tv.
Puss på er.



Dålig bild :)


Nu drar jag in till stan, hörs när jag kommer hem :)

.

Tisdag:

Nu sitter jag i mitt rum o typ gör inget speciellt. Har precis duschat. Om en timme ska jag, min lillebror o pappa åka in till stan. Ikväll ska vi gå på spökvandring på skansen, min faster jobbar där och fixar in oss typ gratis haha. Sen händer väl inge speciellt. Jaja nu ska jag fixa mig. Ha de så bra.


Äntligen hemma igen :)

Nu har jag kommit hem från sjukhuset. För er som inte läste igår så var jag på nån operitions grejj. Det gick bra men jag mådde piss innan. Efter fick jag äntligen äta igen så nu är jag över lycklig haha. Ikväll ska vi äta jätte god mat som jag har sagt. Vi ska äta fondy vet inte hur det stavas med det är gott iaf. Men nu måste jag gå. Ni får ha de jätte bra.



Tack mami :)


..

Nu ska jag gå ner o kolla på film. Måste gå upp kl 8 imorrn. Skit kul första dan på lovet.
Jaja puss på er så hörs vi morrn.

Ansiktsmask :)

Just nu sitter jag i mitt rum och har ansiktsmask på mig. Idag har jag bara chillat. Jag ska göra en operations grejj imorgon så idag har inte jag fått äta nånting på hela dan. Herregud va hungrig jag är.
Jaja nu måste ansiktsmasken bort.
Puss på er



Haha sexigt :P


Det här ska jag göra en regnig söndag :)


Sitter och lyssnar på...


Lördag igen :)

Nu har jag kommit hem från Alice. Idag var de föreldra ridning i stallet och min pappa red. Han var mycket bättre än jag trodde han skulle va. Han fick rida Nick och det gick bra. Efter de åkte jag o möte Alice i centrum o fikade lite. Och sen åkte vi hem till Alice o va där en lite stund. Nu är jag hemma igen och ska väl hitta på nåt.
Puss på er

.

Det blev inge sanda för mig, ska göra rätt mycket imorgon och var lite trött så jag stanna hemma. Imorgon ska jag bla träffa Alice så det blir kul.
Puss på er
 

Fredagen

Nu är jag hemma från stallet. Jag red Falken o det gick bra. Snart ska jag, Elina, Agnes och kanske Nina tror jag åka hem till Adele och sen dra till sanda lite. Sover hos Adele tror jag så vi hörs imorgon.
Puss på er

Fredag

Nu sitter jag och Elina i mitt rum och ska försöka skriva uppgiften. Det går inte så bra men men. Den ska vara inskickad kl 4 så vi får skynda oss. Men nu måste jag skriva. Ni får ha de så bra.

Torsdag

Nu är jag hemma från skolan. Fick sluta en timme tidigare så det var nice. Nu har jag typ lov kan man säga för imorgon har vi hemstudiedag och göra en uppgift men sen är det lov. Jag ska typ börja göra uppgiften nu så kan jag vara lite mer ledig imorgon. Snart åker jag till stallet också men nu måste jag skriva uppgiften.



Prao?

Nu är jag hemma från skolan. Vi slutade typ 1 så de va skönt. Just nu sitter jag och kollar på prao plats. Jag har typ letat i en timme och alla jag ringt bara nej vi får inte ta emot prao. Jag och Elina har varit i stan och frågat runt också. Men jag hittar inget och det är imorgon vi ska lämna in lappen, jag har typ panik.
Någon som kan någon bra prao plats? Snälla
Men nu måste jag fortsätta leta.


Onsdag

Nu sitter jag i skolan och ska skriva nåt arbete om nån frikyrka eller nåt, sådär kul men men. Efter skolan får jag se va jag gör jag ska iaf till stallet lite senare.
Men ni får ha de så bra.



Mina nya skor :)




Nu har jag köpt skorna :)

Nu har jag precis kommit hem från att ha köpt skorna. Dom var jätte fina, tycker jag. Visar bild på dom snart. Utvecklingssamtalet gick bra. Hade g och vg i nåra ämnen så jag var jätte nöjd. Nu ska jag nog dricka lite te och mysa framför tvn. Men ni får ha de så bra.
/ Agnes <3

Dagens Outfit


Lite dålig kvalite men men :)

Sitter i skolan

Ja, just nu sitter jag i skolan och ska snart ha utvecklingssamtal. Känns sådär men det går nog bra får jag hoppas. Vi har precis sett Sandor slash Ida. Vi såg inte hela men den var okej, fast jag tycker nästan boken e bättre. Idag ska jag köpa ett par jätte fina skor som jag velat ha länge så det blir kul. Sen händer väl inget speciellt tror jag.
Jaja nu ska jag hitta på att göra nåt. Men ni får ha det så bra.



Haha jag har tråkigt :P

Måndag :/

Idag hände inte så mycket, va i skolan och efter skolan åkte jag till stallet. Imorgon har vi sovmorgon till kvart över 9. Skönt. Jaja ville bara skiva lite snabbt.
Men ni får ha det så bra
                                  

Nu börjar Gossip Girl igen :)


Söndag

Idag va jag o Elina på konfermations grejj. Det va skit tråkigt, de va bara 6 stycken och en kille va inte ens där. Jaja vi får se om vi får med oss några till nästa gång. Just nu ska jag nog inte göra nåt speciellt. Bara chilla lite framför tvn. Men ni får ha de så bra.


Nu har Alice åkt hem :/

Ja, nu har Alice åkt hem. Vi tittade på film o ät godis, de var mysigt. Nu ska jag sitta och kolla på tv lite. Men ni får ha de så bra.

Regning lördag :/

Nu sitter jag och Alice i mitt rum. Idag händer väl inte så mycket. Ska kanske åka ner till centrum och köpa godis och kolla på film, mysigt. Men ni får ha de så bra.

Hahahah :)

Try JibJab Sendables® eCards today!

Videoinlägg (lite oseriöst)


Haha :)

Är med Alice :)

Idag red jag Grå. Det gick dåligt, vi hade dressyr. Just nu är jag med Alice men vi ska typ äta nu så vi hörs sen.
Lägger in några bilder från ridningen.
Puss <3



Sluta 2 timmar tidigare idag :)

Nu har jag kommit hem från skolan.  Vi skulle sluta kvart över 3 men vi fick sluta kvart över 1. Sen hade vi håltimme i en timme också när vi skulle haft syslöjd. Så det var nice.
Klantig som jag är så glömde jag nyckel hem så jag fick gå till grannen som har en exrta nyckel.
Haha han sa att jag kommer varje månad eller nåt men men :) Nu ska jag snart åka och rida och då ska Alice följa med och sen sova här så det blir kul. Men nu måste jag gå, ha det så bra.

Pratat klart :)

Nu har jag pratat klart med Alice. Vi pratade i 1 och en halv timme... haha. Men det är ju så när man inte träffats på länge, eller länge och länge vi sågs typ för 3 dagar sen eller nåt men ändå. Idag hade vi prov i spanska det gick sådär tror jag. Nu ska jag åka till stallet snart :)
Ni får ha det så bra 
                           

Pratar med Alice i telefonen :)

Just nu sitter jag och pratar med Alice i telefonen :) vi har typ pratat jätte länge men det är kul :) Men nu måste jag prata klart. Skriver snart igen :)
Puss <3


...

Nu har jag kommit hem från stan. Jag och Elina skulle hitta prao plats men vi gick typ runt i hela stan men hittade inget, alla sa bara nej vi tar inte emot prao här bla bla... Men vi fick 3 nummer vi ska ringa imorgon så kanske :)
Efter skolan skulle jag egentligen åka till stallet men jag hann inte. Nu ska jag snart ät o sen blir det spanska plugg, har prov imorgon :/
Ni får ha det så bra
                      

Shoppingen:

 Örhängen och armband :)

 Svart väska :)

Min dator har inte funkat...

Det har varit något fel på min data, vet inte vad. Men nu funkar den iaf. Igår sov jag hos Elina för vi hade hemstudiedag. Idag åkte vi och shoppade lite. Visar bilder snart på det jag köpte. Men nu måste jag göra klart uppgiften helt och skicka den.
Men ni får ha de så bra.


Grattis söta lillebror :)


Grattis Tobias 6 år. Hoppas du haft en jätte bra födelsedag :)


Söndagen

Jag kom hem för en stund sen från att ha varit på min lillebrors match. Det gick jätte bra dom vann med 14-3 mot Älta. Innan det var jag i stallet och sköte om Lollipop. Just nu gör jag inget speciellt. Ska nog snart äta.
Men ni får ha det så bra


Tack tack :)

Dom här söta sakerna fick jag av min snälla faster idag:

En mobil... haha nej jag skojja :) Det är en mobil gjort av choklad :P


Och det här söta örhänget från Grekland :)


Lördagens Outfit:


Linne - Bik Bok
Skärp - Gina Tricot
Tights - Gina Tricot

Lördag

Idag ska släkten komma hit och gratta min lillebror som fyller år imorgon. Nu måste jag städa mitt rum fast det är inte överdrivet stökigt men ändå och sen ska jag byta om.


Fredag igen

Nu har jag kommit hem från stallet. Vi fick utdelade hästar och jag fick Nala. Det gick bra, det var hoppning så det var kul. Idag fick vi tillbaka våra fysik prov och jag fick G+. Ganska bra tycker jag efterson jag inte så bra i fysik.
Nu ska jag nog äta snart men ni får ha det så bra.


Nu drar jag till stallet :)


Skolan

Ja nu sitter jag i skolan igen. Gör inte så mycket ska snart sluta lektinen. Innan den här lektionen hade jag fysik prov gick väl sådär ganska bra tror jag. Jaja men nu måste jag gå Skiver ikväll.
Ha det så bra

Onsdag.

Idag har inte hänt så mycket. Jag hade fysik prov i skolan och det gick väl sådär men jag ska få fortsätta imorgon. Typ om några timmar ska vi åka med skola på nån opera grejj. Inte kul me vi får ledigt nån dag så skit samma. Jaja men nu har jag typ inget mer att skriva men ni får ha det så bra.


Pluggar :/


Pluggar fysik med chai te och choklad :)

Mitt internet har inte funkat...

Jag har inte kunnat blogga nåt för att mitt internet har inte funkat på två dagar. Tvn har inte heller funkat men nu funkar det. Det har inte hänt så mycket sen jag bloggade sist. Jag kom nyss hem från Elina. Nu måste jag plugga för jag ska ha fysik prov imorgon och jag fattar NOTHING. Jag vill klara det men det får vi se hur det går.
Men ni får ha det så bra.

 :(


Kanelbullens dag :)

Nu har jag kommit hem från stallet. Provet gick sådär. Fast det var rätt så många som sa att det var svårt så då gick det bra. Nu ska jag sätta mig framför tvn och äta kanelbulle, för det är ju kanelbullens dag idag
Ni får ha det så bra.


Prov :(

Snart ska jag åka till stallet och ha prov, som jag skrev igår. Jag har inte tränat så mycket så vi får se hur det går. Jag hoppas att det går bra, jag vill att det ska gå bra. Men men nu måste jag byta om.
Ni får ha det så bra idag.


Hemma från kusinen :)

Nu har jag kommit hem från min kusin och grattat kusinbarnet. Det var kul bara det att jag kom på att min faster kom ju hem idag från Grekland som jag sa, men hon landade i Göteborg så hon sover hon hennes kompis. Lite synd för jag ville träffa idag men vi kanske träffas imorgon när hon kommer till stockholm :)
Jaja men nu måste jag plugga. Jag vet att det låter konstigt som om jag skulle plugga på en lördag men jag har prov i stallet imorgon och jag måste klara det. Vi får se hur det går.
Ni får ha det så bra


Sötnosen <3

Snabbt inlägg :)

Nu ska jag snart åka till stallet och sköta om Lollipop<3 Sen ska jag åka till min kusin och gratta mitt kusinbarn som fyller år. Då ska jag även träffa min faster som har varit i Grekland och kom hem idag. Längtar verkligen till att träffa henne. Men nu måste jag byta om.
Hörs sen.

Lilla Melodifestivalen :)

Dagen började med orientering i skolan. Det var skit kallt. Jag och Elina typ frös ihjäl och kom lite vilse...haha :P
Efter det åkte vi in till stan och kollade på genrepet till Lilla melodifestivalen. Nu var det typ 2 timmar sen jag kom hem från finalen. Det var jätte kul bara det att Jogge o Mackan inte kom vidare till dom 5 bästa, det var jätte tråkigt. Men men han som vann var jätte bra. Helt otrolig röst.
Men ni får ha det så bra




FREDAG :)

Japp nu är det fredag igen. Idag ska vi ha orientering i skolan och vi ska egentligen börja halv 10 men jag och Elina ska åka och kolla på genrepet och finalen till Lilla Melodifestivalen. Elinas bror ska nämligen vara med så ni får rösta på Jogge o Mackan :P ;Men iaf så ska vi börja orientera kl 8 så att vi hinner.
Men nu måste jag gå o fixa mig. Ni får ha det så bra


Inga skolböcker idag, inga matteböcker :) Juste jag glömde säga att vi fick tillbaka matte provet igår och jag
hade typ alla rätt *stolt* :)


Kort inlägg :)

Nu har jag kommit hem från stallet. Jaja ville bara säga att jag är hemma :) Nu ska jag äta.
Ha det så bra

Torsdag snart FREDAG :)

Heej bloggen :)
Nu sitter jag vid datan och tråkar, ska nog snart åka till stallet. Idag har det inte hänt så mycket. Varit i skolan då men inget annat speciellt. Men nu måste jag nog byta om snart.
Ni får ha det så bra

 
 
Sitter här med pappas mysiga tröja :P


RSS 2.0