Vill ha...

Såg just den här mascaran. Jag vill ha... jag vill... jag måste :)


Måndag.

Idag hade vi idrott i skolan och jag gick vilse IGEN. Asså hur kan jag. Det är tur att jag aldrig går själv för då skulle jag typ aldrig komma tillbaka haha. Springa i skogen är inte min grej helt enkelt. Sen har jag inte gjort nåt specillt direkt. Men nu ska jag gå och äta. Är faktiskt hungrig nu.


Min tv är lagad :)

Jag vet inte om jag sa det men min tv gick sönder för några dar sen. Eller inte tv utan tvkontrollen. Men idag fixsade min pappa den så nu är jag jätte glad :)
Idag har jag mest tagit det lungt och varit hemma. Imorgon är det skola igen. Usch jag vill inte.
Aja nu ska jag nog titta på min tv som äntligen funkar.
Ha en bra kväll
                     

Mina nya skor :)

Ja nu kommer bilder på mina nya skor som jag köpte idag:



Ha en bra kväll 
                    


Lunch med Alice :)

Idag åkte jag och Alice till centrum och lunchade. Sen kollade vi även i lite affärer. Jag köpte ett bar skor som jag visar bilder på ikväll. Alice köpte puder och hårspännen. Efter det tog vi bussen hem till mig och nu är vi hemma hos mig. Just nu sitter vi vid datan lite men vi ska nog snart hitta på nåt. Lägger in lite bilder från idag.

Min bakadpotatis med skagenröra. Jätte god :)

Min skor som jag visar bild på ikväll :)

Haha fråga inte va vi gör :P


Fredag :)

Idag slutade vi tidigare i skolan. Vi skulle sluta 15.15 men vi slutade 13.30 så det var bra.  Efter skolan red jag Nikita. Det gick rätt så bra. Sen sköte jag om Lollipop lite.
Nu ska jag snart äta tror jag.
Ha det bra 
                   


Kort inlägg

Nu har Alice åkte hem för en stund sen. Det var kul att träffa henne och bara prata lite.
Just nu sitter jag vid datan. Jag tror jag ska göra en kopp te och titta lite på tv :)
Ha en bra kväll
                            

Skolfoto

Idag hade vi skolfoto i skolan. Det gick väl sådär. På gruppbilden fick man stå vart man ville så jag stod nånstans i mitten med Elin. Porträtt bilden fick man se o den blev okej. Jag såg bara lite snabbt men den blev nog det.
Nu ska jag snart gå och möta Alice så jag måste skynda mig.
Ha det bra
                 

Onsdag :)

Efter skolan idag gick jag, Elina, fabbe och viktor till filmkedjan o köpte godis :) Sen drog vi hem till Elina o gosade med hennes söta hund och spelade wii. Det var kul. För en liten stund sen kom jag hem från stallet.
Men nu ska jag nog fixsa naglarna tror jag.
Ha en bra kväll
                           


Skolan igen.

Nu är jag i skolan igen och vi får typ göra vad vi vill på datan. Efter skolan idag åker jag nog till stallet.
Lägger in en bild på mig och Elina.


Tisdag.

Idag efter skolan åkte jag till stallet och sköte om min sköthäst Lollipop<3
När jag kom hem satte pappa upp min spegel... haha det tog lite tid men nu är den uppe iaf. Den blev jätte.
Nu måste jag fixsa lite i rummet :)
Ha en bra kväll
                            


Lägger in en bild på Elin från idag. Visst är den fin? :)


Pizza och drinkar :)

Igår var sov jag och Elin hemma hos Elina. Det var jätte kul, vi såg på rosa pantern 1 och 2. Lägger in några bilder.
Idag var jag i stallet en stund sen åkte jag hem till Alice och hade roligt.
Men nu ska jag titta på tv.
                                          



Våra drinkar :)

Byta blogg?

Ja, jag vet inte. Jag testar på devote och ska se om jag ska ta den istället (agnesberglund.devote.se). Det är inte säkert att jag byter men jag får se.
Vad tycker ni ska jag byta eller inte?

Äntligen fredag :)

Ja idag är det äntligen fredag. Fast veckan har gått väldigt fort även fast skolan har börjat igen. Idag red jag, det gick bra. Nu har jag typ precis ätit och sitter framför tvn. Men nu måste jag gå.
Ha en bra kväll 
                          

Heejsan :)

Idag hade vi lagdag som jag sa igår (tror jag). Det var inte kul men bättre än lektioner iaf. Jag fick iaf dricka typ 3 olika sortes kolla...haha. Efter skolan gick vi hem till Elina o gosade med hennes hund som hon fick igår. Den e såå söt.
Men sen skulle jag åka till stallet för det var ett möte som jag var tvungen att gå på men jag gör det på lördag eller söndag istället. Så just nu har jag typ inget att göra men jag kommer nog på något.
Ha det bra 
                   

Skola igen :/

Ja nu har skolan börjat igen. Jag vill inte. Vi har typ en massa nya lärare och i vissa ämnen vet dom typ inte vem vi ska ha. Det är typ jätte rörigt. Imorgon ska vi typ ha lagdag. Lagdag menas med att hela vårat lag (musikmedia) gör något tillsammans. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det får jag se imorgon. Nu ska jag nog titta lite på tv.

Ha en bra kväll

                           


Bilder från idag.

Haha.


Alice o jag (ser lite roliga ut)


Gröna Lund :)

Ja idag var jag och Alice på grönan. Det var skit kul. Fast vi hann inte åka så jätte mycket för vi kom typ vid 4 och åkte hem typ nån gång innan 8. Så det var synd men det var ändå jätte kul. Jag lägger in bilder snart.
Imorgon börjar skolan. Usch jag vill inte men jag måste för nu börjar betygen. Jag börjar 10 så det är bra.
Ha det bra
                   

Lite bilder från idag :)

 
Alice och jag :)

 
Det här vann vi :P Alice den stora och jag den lilla :)



Ha det bra 
                   


STÄNGT!

Idag skulle jag och Alice gå på grönan men när vi kom dit så stod det att dom hade stäng. Så vi gick till skansen asså inte så men min faster jobbar där så vi gick dit och hade lite slapp dag istället. Men imorgon blir det grönan. Det var kul ändå. Men en sak var bra men det säger jag inte nu. Jag lägger in bilder lite senare ikväll eller i morgon så får ni se vad  som var bra. Sen på hem vägen blev det lite shopping eller inte shopping men vi köpte lite saker. Aja nu måste jag gå för nu ska alice skriva i sin blogg. Besök den (granathens.devote.se)
Ha det så bra 
                        

Bilder från igår :)

Här kommer bilderna jag lovade från igår (dom kan vara lite suddiga)

  
Innan i väntan på att det ska börja.


Nedräkning...

 
Nu börja det! ÄNTLIGEN

Ha en bra kväll.
                        

The Voice!

Ja idag var jag och Alice först på Ung08 och sen på the voice. Det var kul men det hände lite tråkiga grejjer. Men jag orkar inte berätta idag, kanske imorgon. Då kommer även lite bilder.
Ha en bra kväll och god natt.

                                      

Kärlek på menyn :)

Just nu sitter jag o Alice och kollar på ``Kärlek på menyn``. Det verkar bra men lite solig. Det blev ett kort inlägg. Men men. Måste gå Alice ropar... haha.
Ha det bra
                  


Är med Alice :)

Nu sitter jag med Alice och har kul...haha. Alice ska sova här och imorgon ska vi dra in till Kungsträgåden o kolla på Ung 08 och The voice. Sen blir det nog även lite shopping. Aja kanske skriver lite senare. Nu måste jag gå för Alice håller på att klia ihjäl sig (exem problem)
Ha det bra
                   


Hej hej :)

Nu sitter jag vid dator igen :) Det har precis slutat regna IGEN. Vad är det för väder? Men iaf idag var jag och köpte min efterlängtade spegel. Nu är det bara att packa upp och sätta upp den. Efter det så red jag. Lite pinsamt men jag kom försent till min nya grupp...haha. Men det löste sig iaf. Snart kommer Alice. Så det blir kul. Nu ska jag nog ner o äta en glass. Mumms.
Ha det så bra.
                             

Min spegel.

Tråkigt...

Ja, just nu gör jag typ ingenting. Ligger typ i min säng o stirrar in i dator...haha jätte kul. Imorgon ska jag åka o köpa en spegel till mitt rum. Äntligen har typ tjatat hela veckan. Aja har inget mer att skriva.
Ha det bra.
                   

Ösregn?

Just nu sitter jag och tråkar vid datan medans det typ ösregnar ute. Aja jag kanske ska dra till stallet en stund med Elin.
Ha det bra i regnet :P / Agnes <3


Det syns inte så bra på bilden men det öser ner.

Alice <3

Ja, igår var jag med Alice en liten stund på kvällen. Alice skulle typ upp tidigt idag för hon skulle typ till småland eller något. Men det var såå kul att träffa henne. Jag har typ inte träffat Alice på typ 7 veckor eller något för hon har varit på Öland. Men iaf idag ska jag nog bara slappa. Tror jag ska åka till stallet ett tag. Aja men nu ska jag nog äta lunch.
Ha det så bra / Agnes <3


Alice o jag för några veckor sen :)

Kräftfiske med Felicia :)

Igår var det kräftfiske. Felicia var med och det var kul. Efter det sov hon här och vi tittade på film. Nu åkte Felicia hem för en stund sen. Lägger in lite bilder. Imorgon vill mamma att jag ska typ träffa någon i hennes släkt som fyller år men jag orkar inte. Ska försöka göra så att jag inte behöva åka. Aja men nu ska jag nog ut i solen.
Ha det så bra / Agnes




Haha Felicia och Filip :)

Kräftorna

Bad med Elin :)

Igår var jag och Elin och badade. Sen gick vi hem till Elin och hade kul.
Nu kommer Felicia Snart för vi ska fiska kräftor. Så det blev ett kort inlägg. Men iaf.
Ha det bra / Agnes


Igår...

Igår var jag med Becka. Vi var typ vid någon park haha. Det var kul att träffa henne för det var typ jätte länge sen (som jag kanske skrev igår aja) Men det var kul iaf :)
Jag lägger in lite bilder :


Lite dålig bild på Becka...


... o jag haha.


Äntligen :)

Idag var jag på ridläger. Det var sådär men jag orkar inte berätta varför. Men jag ska iaf va där hela veckan på dagarna. Men det är typ ingen hemma så jag har ingen att vara med efter men idag ska jag iaf vara med Becka. Ska bli kul för det var typ jätte länge sen vi sågs. Men nu måste jag gå o dusha o fixsa mig.
Ha det bra /Agnes <3

Heej heej :)

Idag var jag med Elina. Vi badade och åt hallon, svartvinbär, blåbär och smultron :) Det var jätte gott. Sen nu på kvällen skulle vi dra till grönan och se Lady Gaga men det gick inte. Orkar inte berätta om varför men men. Det skulle ha varit såå kul. Aja nu måste jag gå. / Agnes <3


Våra bär :)

Borta bra men hemma bäst!

För typ två timmar sen kanske, kom jag hem från landet.
Igår var jag, Felicia och Viktoria på elmstanatta på Väddö. Det var roligt. Det var bl.a dragkamp mellen kanalen. Så den som förlorade åkte i vattnet. Sen åt vi godis remmar och brända mandlar.
Imorgon ska jag vara med Elina. Får se vad vi gör.
Ha det så bra / Agnes <3

 
Dragkampen :)


RSS 2.0