Nu ska jag kolla lite på tv men jag stänger av datan :)


1 år nu :)

Japp idag har jag haft den här bloggen i 1 år. Whooo :)

Lite kort om dagen :)

Sorry att jag inte har skrivit nåt sen i måndags men jag hade så mycket att göra så jag hann inte.
Nu har jag kommit hem från showträningen i skolan. Det gick rätt bra. På praoen hände inte så mycket. Var i butiken lite och sen gjorde jag lite papper men inte så mycket mer. Imorgon på morgonen ska jag och mamma åka och boka (om de finns plats) på en hopp tävling jag ska kanske vara med i. Men jag har ingen aning vilken häst jag vill ha efterssom Lollipop är sjuk. Kanske funderar på att ta Mr Bean för det gick ju så bra i fredags men jag har ju bara ridit honom en gång. Men men vi får se vem det blir.
Puss på er.

Nu stänger jag av datan och sätter mig vid tvn :)


Måndag

Tja bloggen.
Idag har det inte hänt så mycket, var i affären på praoen. Det var kul, fick slå in lite saker och så. Nu sitter jag i Ingers vardagsrum och gör inte så mycket.
Men ni får ha de så bra. Puss

Nu har jag kommit hem till Inger :)

Nu är jag hemma hos Inger. Vi har kollat lite på film och haft de bra haha.
Men jag ville bara säga att jag kommit fram :) Nu ska vi käka Ben & Jerry`s. Mumms.
Men vi hörs. Puss


Nu åker jag till Inger igen :)

Jag sover där till på onsdag. Men jag ska försöka blogga ändå.
Puss på er så hörs vi snart.


Hemma från stallet nu

Hemma från stallet och julmarknaden nu. Det var lite mysigt att typ dricka glögg och sånt men det var lite tråkigt också. Nu ska jag nog ta nåt att äta och packa. Sen åker jag till Inger och sover där till onsdag igen.
Aja nu ska jag ta nåt att äta. Puss


Nu åker jag till stallet...

...och sen skulle jag på nån julmarknad.
Puss på er så hörs vi när jag kommer hem.


Nu ska jag kolla på film :)

Ja nu ska jag kolla på film men jag stänger av datan nu så godnatt.

F*n du är så omogen.

Kan du inte växa upp nån gång?

Vill ha :)


Åh jag vill ha den :P

Nu har Alice åkt :/

Tja bloggen nu sitter jag i mitt rum och gör typ inget spec. Alice har precis åkt hem. Det var verkligen tur att hon var här och hjälpte till för ibland var det skit jobbigt. TACK ALICE :) haha. Aja nu ska jag göra nåt kul.
Puss på er.
 


Lördag

God morgon eller ja kanske inte morgon men men. Idag ska min lillebror ha barnkalas och jag och Alice ska hjälpa till lite. Jag kommer säkert inte orka så länge för alla barn är så jobbiga men jag ska försöka haha. Blir nog roligare att Alice hjälper till. Men ni får ha de så bra. Så skiver jag nog lite senare.


Dagens Outfit:


Tröja - Ellos
Skärp - Gina Tricot
Strumpbyxor - Typ hm?
Skor - ?


Jätte glad haha :)

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Vi hade hoppning idag och jag fick Mr Bean. Det gick skit bra, han var jätte duktig. Det var bara halva gruppen som red och vi var bara 3 stycken haha. Efter jag ridit klart kom jätte många från gruppen fram och sa typ åh va duktig du va och han såg jätte fin ut med dig på och det såg jätte bra ut, så då blev jag jätte glad haha. Aja nu måste jag gå och duscha för snart kommer Alice.
Men ni får ha de så bra.



Denna fina och goda pepparkaka fick jag när jag gick av tåget haha.


Sovgott :)

Måste upp tidigt som vanligt den här veckan så nu går jag och lägger mig. Imorgon efter jobbet åker jag direkt till stallet och rider. Vi ska hoppa. Men jag kommer inte kunna skriva förän på kvällen när jag kommer hem från stallet.
Aja puss på er.

Torsdag

Tja bloggen.
Idag satt jag i entren på praoen (skansen). Det var kul, fick sitta och ta betalt och så. Juste Anders Lundin kom dit :) Han ville filma lite med Lotta som jag var med så om ni ser på tv att det är filmat från entren så sitter jag också där bakom fast jag inte syns haha. Sen hände inte så mycket mer. Åkte till stallet efter jobbet och nu sitter jag och gör typ inget spec. Ska nog titta lite på tv.
Puss på er.

Nu ska jag gå o ta ett varmt bad :)

Nu blire ett varmt bad och sen kolla på tv. Så jag stänger av datan nu och säger godnatt.

Är hemma nu :)

Idag var jag i butiken på praoen. Det var kul, jag fick slå in julklappar och slå in godis. Fick även smaka lite godis haah. Efter jobbet åkte jag till skolan och tränade på julshowen. Det gick rätt bra. Idag sover jag hemma ist för hos Inger. Aja men nu ska jag typ chilla lite framför tvn.
Puss på er.


Nu går jag och lägger mig


Tisdag

Nu sitter jag i ingers vardagsrum och tråkar. Idag var de en rolig prao dag. Jag var i stallet och hjälpte till. Dagen börjde med att jag blev trampad på foten av en av dom stora fjordingarna... haha jag är så klantig. Sen fick jag köra häst och vagn. De va kul. Aja men i morgon vet jag inte vad jag ska göra men vi får se. Juste imorgon ska vi träna på julshowen i skolan på kvällen så jag sover hemma imorgon. Då blir de nog mer blogginlägg :)
Men ska jag hitta på nåt.
Puss

Godnatt :P

Nu går jag och lägger mig måste upp innan 7 imorgon.
Puss på er.

Min mobil funkar inte :(

Idag var det första dagen på praoen. Jag jobbar hos min faster som jobbar på skansen. Idag gjorde jag inte så mycket bara fikade och kollade upp lite saker men imorgon ska jag jobba i stallet och nästa vecka ska jag vara i affären så det är kul. Juste min mobil funkar inte den är typ helt skum men jag kanske får igång den ikväll, så ni vet om ni smsar mig och jag inte svarar. Men men nu ska jag kolla lite på tv och så. Inger är på nåt möte så jag är hemma själv.
Puss på er.

Nu drar jag hem till faster...

...kanske skiver mer där ikväll.
Puss på er <3

Nu är de bokat :)

Japp nu är det bokat den 5-6 december så blire Gekås Ullared igen :D De blir jag, Alice, mamma och faster. Vi åker skit tidigt på lördags morgonen och kommer hem sent på söndagen. Shopping hela helgen.

Kommit hem från stallet :)

Jag kom nyss hem från stallet. Nu ska jag äta och sen ska jag packa för jag ska sova hos min faster för att jag ska praoa på skansen där hon jobbar. Praoen är i två veckor. Jag sover där till på onsdag så vi får se om jag kan blogga nåt då men det tror jag. Aja nu ska jag äta.
Puss på er.

Vaknade nu?

Ja, godmorgon alla läsare. Idag råkade jag vakna liiite sent men men. Ska iväg till stallet idag så jag måste skynda mig jätte mycket. Men vi hörs när jag kommer hem.

Är trött så nu går jag o lägger mig :)


Tack mami :P

Kolla va min mamma gav till mig:

Jätte god typ varm choklad inte riktigt choklad men den var jätte god. Mumms :P haha

Bilder från dagen :)


Väntar på bussen <3


Alice <3


Haha :)


<3

Är hemma igen :)

Nu är jag hemma från stan. Kjolen som jag skulle köpt fanns inte men jag köpte en present till mina mamma som fyller år snart. Sen fikade vi lite också. Jag kan lägga in lite bilder snart. Men nu ska jag kolla lite på tv.
Puss
    

Drar in till stan nu med Alice :)

Nu drar jag och Alice in till stan, ska fika och kolla på en kjol eller klänning jag kanske ska köpa. Men vi hörs när jag kommer hem.
Puss på er <3


Godmorgon :)

Nu har jag och Alice vaknat eller vi har ätit frukost också. Idag händer väl inte så mycket, ska kanske åka till stan typ eller nåt men vi vet inte var. Vi får se. Men men nu måste jag byta om.
Puss på er.

,

Nu har jag och Alice kommit hem från stallet. Det var bara halva gruppen som skulle hoppa och resten skulle ha teori. Jag fick ha teori men nästa gång blire hoppning. Aja nu ska vi käka tacos och sen drar vi nog hem till Alice och kollar på film eller nåt.
Men ni får ha de så bra.

Äntligen fredag :)

Tja bloggen!
Nu har jag kommit hem från skolan. Fick sluta tidigare för vår lärare var sjuk. Idag hade vi prov i spanska och matte och det gick faktiskt ganska bra tror jag. Sen fick vi reda på rollerna till våran julshow och jag ska spela Paris Hilton IGEN. Men det blir nog kul. Vi får manuset nästa vecka. Nu måste jag snart byta om för idag är det ridning och vi ska hoppa. Kul kul.
Men nu måste jag gå.



Nu går jag och lägger mig :)


Orkar inte blogga

Just nu orkar jag inte blogga, har ont i huvudet och är på jätte dåligt humör. Bloggar kanske ikväll.
Puss på er.


Stänger av datan nu :)

Nu stänger jag av datan. Ska ta ett varmt bad sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, är trött idag. Så jag säger godnatt nu :)


Dagens Outfit:



Linne - H&M
Kofta - Mammas :P
Jeans - Ullared haha :)
Örhängen - Bik bok

Slutade tidigare idag :)

Nu har jag kommit hem från skolan. Vi fick sluta tidigare idag för en lärare var sjuk och vikarien kom inte så alla stack. De var typ inga i skolan idag för alla tog svin sprutan igår. Men men nu ska jag nog ta nåt att äta och lyssna på musik.
Puss på er.

Hemma från stallet :)

Nu har jag kommit hem från stallet. Sköte om Lollipop lite och kollade lite när sandra red. Ska nog snart äta men så länge ska jag kolla på tv.
Ni får ha de så bra.

<3

Du ska veta hur mycket jag älskar dig bästavän. Det går inte ens att beskriva med ord. Jag kommer alltid finnas där när du behöver mig. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.
Du är det finaste jag vet Alice Granath.




Marabo Vinter :)

Tja bloggen.
Idag stannade jag hemma från skolan för att jag var sjuk men i morgon ska jag gå. Jag kom nyss hem från att ha varit ute lite i skogen haha. Jag, min lillebror o pappa skulle kolla efter svamp men efter typ 20 min hade jag ont i magen, lillebror ville hem och pappa gav upp haha. Så det blev inte så länge. Nu ska jag gå ner och äta Marabo vinter. För er som inte smakat den måste ni göra det, den är as god.
Puss på er.



Ont i huvudet :/

Nu ligger jag i sängen och kan inte sova. Jag har ju sovit hela dan så nu går de inte. Blir nog ingen skola för mig imorgon. Aja nu måste jag försöka sova har så ont i huvudet.
Puss på er.

Sjuk?

Nu har Alice åkt hem. Vi gjorde inte så mycket bara låg i sängen och pratade och hade ont i huvet. Jag har blivit jätte sjuk efter svin sprutan igår. Aja nu måste jag sova o bli frisk.
/ Agnes <3

Är hemma me Alice :)

Just nu sitter jag o Alice i mitt rum. Gör inte så mycket bara pratar och så. Sprutan gick bra fast det gjorde lite ont. Jaja nu ska vi göra nåt.
Puss på er.


Idag ska jag ta vaccin mot svininfluensan :/

Idag kl 4 ska jag ta sprutan mot svininfluensan. Man kan ju bli sjuk i några dagar efter så jag hoppas inte på de. Men vi får se. Aja nu måste jag gå.
Puss på er.




Ska ni ta sprutan? :)


Rabih åkte ut ur Idol :/

NEJ Rabih har åkt ut. Såg inte programet men såg efter att han åkt ut. Rabih var bra ju.


En av dom bästa han sjöng :)

Fredagsmys :)

Nu har jag kommit hem från stallet. Jag red Grå och det gick inte så bra. Han var bra i början men sen blev han jätte seg och lyssnade inte. Aja nu blire fredagsmys och tacos som vanligt... haha.
Men ni får ha de så bra.


Lägger in dom bilder som blev minst suddiga:



Hemma nu

Nu har jag kommit hem från stallet. Ska nog sätta mig framför tv nu. Vad ska ni göra? :)


Torsdag

Nu är jag hemma från skolan. Fan vilket väder det är. Det kan vara mysigt med snö men inte slask snö och regn. Aja ska snart dra till stallet en stund så jag måste byta om. Men ni får ha de så bra.

Är i skolan :/

Nu sitter vi med datorerna i skolan. Idag händer inte så mycket tror jag. Kanske ska till stallet lite sen men jag får se. Aja nu ska jag göra nåt roligt.
Puss på er.



Hemma från Alice :)

Idag slutade vi 11. Så det va jätte skönt. Jag o Elina skulle dra till Alice skola men hon hade ont i huvet så hon var hemma. Men iaf så drog jag hem till Alice och var där en liten stund o bara chilla lite Jaja men nu ska jag kolla på tv :)
Ha de så bra.


Tisdag

Nu har jag kommit hem från Elina. I skolan hände inte så mycket men vi fick träna på julshowen. Det var lite kul. Jaja nu ska jag kolla i skolkatalogen som kommit :)
Ha de så bra o puss på er.



Denna sitter jag o lyssnar på nu :P

Är me Alice :)

Just nu är jag me Alice. Efter skolan åkte vi till stallet o sköte om Lollipop. Sen åkte vi hem till mig. Nu vet jag inte vad som händer, vi ska väl hitta på nåt.
Puss på er :)


Måndag igen

Nu har jag kommit hem från skolan. Vi fick sluta 2 timmar tidigare så de e nice. Annars har det inte hänt nåt speciellt. Ska kanske snart till stallet en stund. Jaja men nu ska jag kolla på tv.
Puss på er.
/ Agnes Berglund <3

Hemma från bion

Ja nu är jag hemma igen. Det var kul men kusinen kunde inte komma. Filmen hette Så olika o var helt okej.
Juste AIK VANN ALLSVENSKAN. Fast det visste man ju haha. Jaja nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på Gossip Girl.
Ha de så bra.



AIK VANN :D

Söndag

Nu drar jag in på bio med faster, mamma och kusinen. Vet inte vilken film vi skulle se men det får jag se sen.
Puss på er så hörs vi när jag kommer hem.


RSS 2.0