Jag är körd!

Faan! Fick nyss reda på en sak jag inte ville och aa jag är så j*vla körd. Helvete jag orkar inte!
Åh varfööör?

Snaaaart helg!!

Tja!
Sitter i skolan och arbetar med ett graffiti projekt på design kommunikation lektionen. Fast orkar inte jobba är så sjukt trött. Men men helg snart ju. Bara typ 6 timmar kvar.
Okej fick reda på en sak nu och jag är döööd! Faaaaan!
Måste dra.

Åh, så underbart grym!

Tja, har hemstudiedag så är hemma och skriver en artiklel på engelska. Har inte så mycket mer att säga men måste bara berätta att jag tycker ni borde lyssna på den här covern. Så jäkla bra. Hihi, aja hörs senare :)

.

Du såg mig och tänkte hon e helt okej.
Du såg mig med en annan kille och tänkte henne vill jag ha.
Men när jag fallit för dig hade du gått vidare.

image description

Scary movie 4!

Tja på er!
Sitter just nu i soffan med en filt och myser framför tvn. Kollar på scary movie 4, fett skön. Kanske ska göra en latte eller chai te också. Jaja men vi hörs när vi hörs :)


Svar på en kommentar!

Hej på er!
Fick en fråga om vart man kan köpa tröjorna jag bloggade om tidigare och dom är från Gina Tricot. Glömde skriva det ;) Det var väldigt kul att så många svarade och skrev vilken färg som var finast. Jag tror grå blev vinnaren enligt er läsare.
Puss


Kladdkakaaa!

Haha jag är nog lite speciell och fet av mig. Nu kl 9 på kvällen bestämer jag mig för att göra kladdkaka. Hahaha men det är ju gott och jag vill ju ha. Aja nu ska jag gå och bli fet av kladdkaka ;) puss



Ny jacka!

Tja!
Var ledig idag men var tvungen att åka till skolan ändå och snacka med min lärare. Sen träffade jag marcus och fick sällskap på tåget. Möte sen pappa och drog och köpte en ny jacka till mig. Ingen speciell men ändå snygg.
Puss
a
haha ser jätte stor ut men storlekarna va fett med knas

Hjälp mig att välja!

Tja!
Jag funderar starkt på att köpa en sån här tröja, dom ser så underbart sköna ut. Men jag ska åka och prova en för att se om dom är så mysiga som dom ser ut. Men då är frågan, vilken färg ska man köpa då? Vad tycker ni kära läsare?



RSS 2.0