Nu ska jag fan skärpa mig!

Vet inte vad som hänt men kan inte plugga längre, proven går skit och allt känns bara jobbigt. Jag ska fan gå ut gymnasiet med minst E i alla ämnen men om jag fortsätter så här kommer jag få F i alla ämnen. Så nu jävlar Agnes, nu skärper du dig och klarar det här. Bara 3 dagar kvar till höstlovet då får jag ta det lugnt.
Puss, ska plugga till spanska provet imorgon. Och nu jävlar ska jag klara det!


The Reader

Hejsan!
Sitter och kollar på film med mamma. The reader som går på tv4.
Aja hörs nog efter filmen eller jag ska nog ta ett varmt bad då. Men hörs när vi hörs, hugs!

Min helg!

Tjena!
Har inte bloggat på ett tag så tänkte berätta lite om min helg.
Fredag: Hade samhällskunskapprov i skolan, gick skit. På kvällen åkte jag på bio med Angelica. Vi såg Paranormal activity 3 såklart ;) Vi skulle se på halv 10 bion men så blev det bara fel så vi gick på halv 12 bion ist. Den var fan skit bra. Bättre än vad vi trodde. Så det blev lyckat.

Lördag: Sov typ hela dan haha. Men sen på kvällen åkte jag, Pontus och Marcus hem till Angelica på middag. Riktigt mysigt. Kollade lite på tv och spelade lite spel som var fett läskigt haha.

Söndag: Har varit en almänt seg dag.
Men nu ska jag hitta på något, hugs Agnes!


Onsdag, snart freeeedag!

Tjena!
Har inte så mycket att säga men har inte bloggat på ett tag så jag tänkte bara säga att jag lever. Varit i skolan idag och haft spanska och svenska, inte så kul men funkar. Snart är det fredag, längtar :) vi hörs senare, puss


Whitney Port!

Satt och lekte lite med photoshop och gjorde den här. Den är väldigt enkel. Jag tycker det är coolt att man kan köpa Whitney Ports kläd design hos Bik Bok. Awesome!



Lite om dagen idag

Tjenare!
Nu har jag kollat klart på idol. Haha typ alla tappade ju bort texten idag. Stackarna :(
Jaja, nu sitter jag iaf och redigerar lite bilder till ett projekt i skolan.
Kan berätta lite om dagen idag. Var i skolan och hade estetisk kommunikation och samhällskunskap. Efter det åkte jag och fikade med sötaste Alice. Kul att träffa henne, var evigheter sen känns det som. Men det var mysigt. Köpte även present till min lillebror eftersom vi ska fira honom på söndag :)
Men ni får ha en bra kväll, så hörs vi. Adios


Sitter vid skoldatan så ni får nöja er med en gammal bild på mig och Alice (tog inga idag)

Hur tänker juryn i idol egentligen?

Tja!
Sitter och kollar på idol med familjen och nyss var det Robin som sjöng. Har inte följt idol iår men har var ju grym. Ikväll sjöng han Alla vill till himelen och juryn bara ger negativ kritik. Asså vaa? Dom kan inte vara seriösa. Bort med Alexander Bard! Aja nu ska jag fortsätta kolla, puss :)


2011-10-12

Hej, och förlåt jag ska ta tag i bloggen snart men jag har ingen ork just nu. Det är jätte mycket i skolan och ja jag orkar inte nåt längre. Allt känns bara jobbigt och jag känner mig helt enkelt värdelös. Jag vet att jag låter som värsta klagaren nu men nu ska jag sluta och få tillbaka ork igen!
Så snart då jävlar ska jag blogga ;)
Puss


Saknar tiden den här bilden togs <3


Goodnatt!

Nu ska jag ta fram lite kläder till imorgon, packa idrotts och dansväskan och sen duscha. Efter det blir det att soova. Så skönt! Men jag säger väl godnatt nu då ist. Så godnatt!

Förlååt!

Hej på er!
Förlåt för att uppdateringen har varit så dålig. Men jag kom ju hem från Turiekt i lördags och sen dess har jag varit jätte seg. Jag var sjuk igår och mådde sådär imorse så jag var hemma från skolan idag. Men nu är det mycket bättre och nu ska jag ta tag i bloggen mer och fixa en ny design!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på modelljakten på datan med en kopp te i handen (som jag nyss spilde över hela mig, hur kan man vara så klumpig)
Men vi hörs senare, ha de bra :)


Älskar Anderas Wijk! :)

På väg hem :(

Nu sitter vi på hotellet och väntar på bussen. Om 10 minuter sitter vi på en buss till flygplatsen. Känns inte så kul för man vill stanna kvar här men måste tillbaka till Sverige. Ska ändå bli lite skönt att komma hem ändå. Aja vi hörs väl hemma i Sverige, puss

Sista dagen :(

Tja på er! Ligger just nu vid poolen och chillar. Ganska skönt! Men har inte kunnat blogga nåt för min blogg.se har inte funkat. Jaja nu ska jag hoppa i poolen ;) puss

RSS 2.0