Hemma hos faster nu!

Tja!
Sitter hemma hos faster med lillebror nu. Har jätte mysigt med film och dipp. Dagen idag har spenderats i ishallen, har kollat när lillebror spelar match.
Ville bara säga det. Hörs nog imorgon ;)
En liten bild på mig just nu :P

JAG ÄR DUM I HUVUDET!

Asså jag är på jätte konstigt humör. Vet inte varför. Men det är jobbigt för jag är dum. DUM I HUVUDET. Hur tänker jag? Varför är jag så duum? Åhhh jag blir galen. Vill inte vara dum :( Vad tänker jag med, okej antagligen inget men ändå. Jag går nog och lägger mig snart. Orkar inte med mig själv just nu. Hörs nog imorgon om jag är på bättre humör då. blää

Skoljoggen!

Hej hej på er!
Är på bra humör idag också hihi. För idag hade vi skoljoggen och jag och Angelica var GRYMMA. Iaf vad jag tycker eftersom jag har inte så jätte bra kondition. Men jag har tränat mycket och det märktes, haha. Men jag blev iaf lite stolt över mig själv. Haha nu låter det som jag kom 1 och allt haha men jag menar att jag var duktig för att vara mig. Aja ni fattar säkert. Men nu sitter jag iaf och chattar med lite folk och lyssnar på musik.
Orkar inte skriva mer men vi hörs ;)
Lägger in nån bild jag tog för ett ta sen :P

Bloggtrafik.nu

Vill du ha fler besökare? Bli då medlem och få fler besökare! Funkar jätte bra :)
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=aagnews

TAGGA NU! :)

Tja!
Just nu sitter jag och kollar på idol med en filt. Mysigt. Ridningen gick sådär. Orkar inte berätta varför.
Imorgon har vi skoljoggen och jag måste springa på mindre än 30 min. Får se hur det går för jag har världens träningsvärk. Usch. Aja hoppas jag blir lite mer taggad imorgon.
Men vi hörs ;)


Är på bra humör :)

Tjena! :)
Är på jätte bra humör just nu. Vet inte varför eller jo det gör jag men men. Hihi.
Nu har jag nyss snackat med Alice i tele och jag lovade att jag skulle blogga lite. Så jag gör väl det då.
Idag var det ganska bra dag i skolan. Snart blir det ridning och jag är näst sist att välja häst. Jätte bra tycker jag för jag gillar att vara typ sist. Haha. Juste för nån dag sen jag fick hem min klänning som jag ska ha på brobel också. Me like!
Aja nu ska jag kolla lite på datan. Hugs ;)
Hihi nån bild jag tog nyss :P

ÄLSKAR ER!

Godmorgon på er!
Nu sitter jag på landet och kollar på biggest loser sverige. Haha. Åkte hit igår kväll.
Igår hade vi spex foto i skolan. Så jävla kul. Vårat kommer vara grymast. Vi hade 50-tals tema för att vi ska ha grease som avslutnings show. Asså min klass är så skön.
Men nu ska jag nog gå och kolla om Felicia har vaknat. Hörs ;)


Älskar min klass :)

Hemma från skolan nu!

Tjena!
Nu har jag kommit hem från skolan. Vi slutade vid 2 så det var en ganska skön dag. Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och dricker latte. Så gott och mysigt haha.
Lite senare idag blir det ridning. Får se vad vi gör, har ingen aning faktiskt.
Aja nu måste jag göra lite so uppgifter, lyssna på musik och dricka latte. Puss






Haha just nu

Onsdag idag :)

Hej på er!
Nu sitter jag och dricker varm choklad, riktigt gott.
Efter skolan idag åkte jag hem till Alice och var där nåra timmar. Alltid kul att träffa dig gumman.
Sen åkte jag och dansade och kom hem för ett tag sen. Så nu ska jag hoppa, eller kanske inte hoppa men, in i duschen och sedan lägga mig och kolla lite på tv.
Puss och godnatt ;)


Jag och Alice idag :P

Idol?

Tja på er!
Nu sitter jag framför datan igen och har tråkigt haha. Idag slutade vi typ 12. Så sköönt att sluta 12 på tisdagar. Men iaf så följde jag med Issa och Lisa hem till Lisa och var där nåra timmar. Sen åkte jag till stallet och efter det har jag inte gjort så mycket. Såg att nån hade skrivit på facebook att det är idol nu så då kanske jag kollar på det ;)
Men vi hörs!

haha jag just nu :)

Haha!

Hej hej!
Jag är verkligen inte duktig på att blogga asså. Haha. Har ju inte bloggat nåt idag men jag ska blogga mer. Har bara haft mycket att göra idag ;)
Efter skolan idag åkte jag till stallet och sköte om sköthästen lite. Sen åkte jag hem och kollade på Ullared på tv, älskar det programet asså. Älskar morgan, hihi. Sen tränade jag på moppe provet och nu ska jag gå och lägga mig för jag är tröött. Haha ja, det var lite snabbt om min dag.
Imorgon ska jag blogga mer.
Puss och godnatt!

Do it

Tjena!
Nu sitter jag vid data och har precis ätit. Filmen var bra och rolig. Sen var den ju i 3D och det var jätte länge sen jag såg en film i 3D så de var kul. Man ser så otroligt sexig ut i dom där glasögonen alltså haha. Men man måste helt enkelt bara se den. Hihi.
Ikväll blire tv kväll tror jag. Någon som vet om det går nåt bra program?
Sen tror jag också att jag ska ta ett varmt bad. Mysigt!
Aja skriver senare tror jag. Hugs ;)


Toy story 3 idag :)

Hej på er!
Nu ska jag bara äta lunch och sen ska jag åka på bio. Jag ska se Toy story 3 med lillebror, faster, kusinen och kusinbarnet. Men jag hinner inte skriva mer nu. Hörs sen ;)


(bild lånad från google)

Någon som sett den och vet om den är bra? :)

Godnatt folket!

Nu ska jag gå och lägga mig. Men visst har jag varit ganska duktig på att blogga idag? Iaf för att ha haft blogg paus ett tag. Haha jaja. Nu väntar sängen. Godnatt :)

Åh, jag vill ha!

Omg jag är kär i den här mobilen!


(bild lånad från google)

Håller ni inte med mig om att den är så snygg?

Hemma igen :)

Tja på er!
Nu är jag hemma igen, eller jag har varit det ett tag. Väntar på att pappa och lillebror ska komma hem.
Oj nu kommer dom haha. Bara för att jag sa det ;) Men vi hörs sen :)

Drar till Huddinge nu!

Nu måste jag skynda mig till bussen. Ska dra till huddninge med Angelica och köpa en korsett till ett skolarbete. Hörs när jag kommer hem. Puss

Haha där får ni en snabb bild på mig just nu :)

Kanske börja igen ;)

Heej på er!
Som ni ser har jag gjort en ny design. Ganska nöjd faktiskt. Vad tycker ni? Men iaf nu när jag har en ny design kanske jag börjar blogga igen. Får se. Aja puss ;)





RSS 2.0