Punkt

Va fan ska man göra när man kämpar för att göra allting rätt men ändå blir allting ett helvete. Fan låt mig va! Jag orkar inte mer. Jag är bara en vanlig människa, en tonåring jag kan inte göra rätt hela tiden. Alla måste få göra misstag och om ni inte tillåter det... ja då funkar det inte. Allt går åt helvet och jag kan erkänna att visst jag gjorde fel men det gjorde även ni. Men ni blir så jävla ägda att ni inte har något bra svar. Så åt helvete med allt. Nu ger jag upp.

Ny kategori!

Tjena!
Hur e läget?
Jag vet att jag inte är så bra på att blogga men tänkte börja med en ny sak, lite tips typ som veckans tips kanske. Lite kul va?
Där tänkte jag i allafall skriva tips om allt från kläder till tips på uplevelser, ja lite allt möjligt helt enkelt. Så det kommer antagligen bli lite mer bloggning och lite roligare. Hoppas jag i allafall haha, nejdå men det här kommer bli bra!
Men men nu ska jag sova. Godnatt!
Kommentera det här inlägget vad ni vill att jag ska tipsa om!
Puss

Glad alla hjärtans dag! (i efterskott)

Hej på er och glad alla hjärtans dag i efterskott haha!
Jag skulle skrivit det här igår men jag hann inte, så jag säger det nu istället.
Hade ni det bra på alla hjärtans dag då?
Själv hade jag det ganska mysigt. Mådde sådär i skolan, hade typ feber men sen blev det bättre. Skulle ha träffat en person men orkade inte. Så det blev en myskväll med familjen. Vi åt god mat, fikade och gav lite presenter. Jag fick en bukett blommor av min pappa och en alla <3 dag ask från the body shop av min mamma :)
Så det var väldigt mysigt!
Men nu måste jag jobba, vi har spanska läxförhör men min lärare gick hem för hon var sjuk hahah. Vem kommer få bästa på läxförhöret? Jag, haha.
Men vi hörs puss!
Den här fick jag av mamma. Gulligt va? ;)

OMG, jag vill ha!!

Nelly  Shoes - Zahra hos Mylovebasket Nelly  Shoes - Leopold hos Mylovebasket
Såå snygga och bra pris också :) eller vad tycker ni?
(för att komma till hemsidan, klicka på skorna)

Haha, so true!

Eller vad tycker ni? :)

Hemma och är sjuk

Hejsan på er!
Just nu sitter jag i soffan hemma med en latte i handen och kollar på Oc. Har varit hemma igår och idag för jag är förkyld. Nyser hela tiden och har lite ont i huvudet till och från men annars är det ganska mysigt att vara sjuk just nu. Bara kolla på film och mysa medan det snöar as mycket ute. Haha så det är helt okej att vara inne.
Tror att jag ska kolla på filmen Grown ups också. Fast den håller på att ladda så jag måste vänta ett tag.
Men men nu måste jag dricka upp min latte innan den kallnar.
Hoppas ni mår bra :)
Puss ;)
Någon som har sett den? :)

RSS 2.0